BUY NOW

DRAGON'S DOGMA 2

Κυκλοφορεί: Μάρ 22, 2024
Επιλογή Έκδοσης:

Εξερευνήστε τον φανταστικό κόσμο του Dragon's Dogma

Το Dragon's Dogma είναι ένα παιχνίδι αφήγησης και ρόλων για έναν παίκτη που σας προκαλεί να χτίσετε τη δική σας εμπειρίας. Από την εμφάνιση του χαρακτήρα σας, τις ικανότητες του, τους συντρόφους του έως το πως αντιμετωπίζουν διάφορες καταστάσεις και πολλά άλλα.
Στο ταξίδι σας θα συναντήσετε τα Pawns, μυστηριώδη, αλλόκοσμα πλάσματα, που θα σας συνοδέψουν σε μια μοναδική περιπέτεια που θα νιώσετε σαν να παίζετε παρέα με άλλους παίκτες.
Όλα αυτά τα στοιχεία ενισχύονται από την τεχνολογία φυσικής, την τεχνητή νοημοσύνη και τα νεότερα γραφικά από τη μηχανή γραφικών RE που δημιουργεί έναν πραγματικά διαδραστικό κόσμο φαντασίας στο Dragon's Dogma 2.

  • ΔΡΑΣΗ. Σπαθιά, τόξα και μαγεία. Δράση που απαιτεί δημιουργική προσέγγιση. Οι ικανότητες σας θα σας επιτρέψουν να κάνετε μάχες όπως εσείς θέλετε. Και όχι μόνο. Θα διασχίσετε πολλά και διαφορετικά περιβάλλοντα και θα αντιμετωπίσετε μια μεγάλη ποικιλία από εχθρούς, όπως κρεμαστές γέφυρες γεμάτες εχθρούς και δύσκολα μονοπάτια που οδηγούν σε εντυπωσιακά τέρατα.
  • ΣΥΣΤΗΜΑ. Μόνος αλλά με παρέα. Εμπειρία ενός παίκτη που είναι σαν να παίζετε σε ομάδα.
  • ΚΟΣΜΟΣ. Ένας πλούσιος, διαδραστικός κόσμος φαντασίας. Οι χαρακτήρες και τα πλάσματα που θα συναντήσετε και οι βιότοποι που θα εξερευνήσετε εκμεταλλεύονται πλήρως την τελευταία τεχνολογία γραφικών, φυσικής και τεχνητής νοημοσύνης.
  • ΤΕΡΑΤΑ. Αντιμετωπίστε τα τέρατα που κατοικούν στον κόσμο. Πέρα από τα όρια των πόλεων θα συναντήσετε ένα πλήθος από τέρατα. Θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα πολεμήσετε ή αν θα αναζητήσετε εναλλακτικούς τρόπου αντιμετώπισης. Θα πρέπει να εκτιμήσετε τις ικανότητες της ομάδας σας, τον περιβάλλοντα χώρο και τα ίδια τα τέρατα προτού πάρετε απόφαση.
  • ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. Αυτός ο κόσμος κατοικείται από διάφορες φυλές, η κάθε μια με τους δικούς της στόχους και κίνητρα, αλλά και χαρακτήρες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία των Arisen. Η σχέση σας μαζί τους θα εξαρτηθεί από τις πράξεις και τις αποφάσεις σας.

SKU: PS5X-034
Κατηγορία: Action/RPG
Εκδότης: CAPCOM

Διαθέσιμο στα συνεργαζόμενα καταστήματα

KotsovolosPlaisioPublicKotsovolosPlaisioPublic
Μοιράσου το:
PEGI 18
Pegi Rating:
PEGI 18
Κατηγορία:
Action/RPG

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.