Resident Evil 4 Remake

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Μαρ 24, 2023
Επιλογή Έκδοσης:

Στο Resident Evil™ 4 βρίσκουμε τον Leon S. Kennedy έξι χρόνια μετά από τη βιολογική καταστροφή της Raccoon City.

Η απαράμιλλη αποφασιστικότητά του τον έκανε να στρατολογηθεί ως πράκτορας που αναφέρεται απευθείας στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Με την εμπειρία πολλών αποστολών στην πλάτη του, ο Leon αναλαμβάνει να σώσει την κόρη του προέδρου που απήχθη πρόσφατα. Ο Leon ακολουθεί τα ίχνη της μέχρι ένα απομονωμένο ευρωπαϊκό χωριό, ωστόσο μετά την πρώτη επαφή ανακαλύπτει ότι παράλογος ζήλος έχει κυριεύει τον τοπικό πληθυσμό.

  • Ένα κλασικό παιχνίδι ξαναζωντανεύει –  Το Resident Evil 4 διατηρεί την ουσία του αρχικού παιχνιδιού, ενώ έχει ανακατασκευάστεί με το ιδιόκτητο RE Engine της Capcom. Προσφέρει ρεαλιστικά γραφικά και πρόσθετο αφηγηματικό βάθος στην εμβληματική ιστορία, κάτι που δεν ήταν εφικτό την εποχή της αρχικής κυκλοφορίας.
  • Εκσυγχρονισμένο παιχνίδι – Η ομάδα από το Resident Evil 2 του 2019 επιστρέφει για να φέρει νέα στοιχεία στη προσέγγιση του τρόμου επιβίωσης της σειράς. Συμμετάσχετε σε φρενήρεις μάχες με τους χωρικούς Ganados και εξερευνήστε ένα ευρωπαϊκό χωριό που έχει κατακλυστεί από την τρέλα. Λύστε γρίφους για να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέες περιοχές και συλλέξτε χρήσιμα αντικείμενα για την συνεχή επιβίωση του Leon και της Ashley. 
  • Συντριπτικές ορδές – Αντιμετωπίστε ορδές λυσσασμένων εχθρών που απειλούν τον Leon με περισσότερες μεθόδους επίθεσης από ό,τι στην αρχική έκδοση.
  • Επιβιώστε στην κόψη του ξυραφιού – Τα χρόνια έντονης προπόνησης έχουν διδάξει στον Leon νέους τρόπους να χρησιμοποιεί το μαχαίρι του, βοηθώντας τον να έχει καλύτερες πιθανότητες επιβίωσης ενάντια στην ανελέητη επίθεση των εχθρών. Αντιμετωπίζοντας τις εχθρικές επιθέσεις, μπορείτε να αποφύγετε να τραυματιστείτε θανάσιμο και να αποφύγετε τους εχθρούς που επιδιώκουν να πιάσουν τον Leon και να τον ακινητοποιήσουν. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τα μαχαίρια για να κάνετε επιθέσεις ακριβείας σε ευάλωτους εχθρούς και χρησιμοποιήστε ακόμη και το στοιχείο του αιφνιδιασμού για να σκοτώσετε αθόρυβα ανυποψίαστους εχθρούς πρίν σπάσουν τα μαχαίρια σας.
  • Ξαναπλασμένη ιστορία – Το Resident Evil 4 ανακαλεί και ενισχύει τα βασικά συναισθήματα της μοναξιάς και του φόβου για τους εχθρούς, παρέχοντας παράλληλα πιο ακριβείς απεικονίσεις των κινήτρων και των σχέσεων των χαρακτήρων που καθόρισαν το παιχνίδι τρόμου επιβίωσης του 2005.
  • Εκλεπτυσμένα Visuals – Βασισμένο στο ιδιόκτητο RE Engine της Capcom, το Resident Evil 4 προσφέρει εντυπωσιακά φωτορεαλιστικά γραφικά σε 4K, εκπληκτικό φωτισμό και σκιές για να δημιουργήσει μια έντονη ατμόσφαιρα.
  • Attaché'd at the Hip – Η εμβληματική θήκη επιστρέφει και επιτρέπει στον Leon να φτιάχνει πυρομαχικά καθώς και να διαχειρίζεται αντικείμενα και πόρους. Διαθέτει επίσης νέες επιλογές τροποποίησης εκτός ​​από τον εκτεταμένο χώρο αποθήκευσης, όπως νέα χρώματα και διακοσμητικά.
  • Καλά πράγματα σε προσφορά – Αγαπημένοι χαρακτήρες και συστήματα παιχνιδιού επιστρέφουν αναβαθμισμένα για να παρέχουν πιο ουσιαστικές επιλογές στον παίκτη. Ο Weapon Merchant εκτός από το να προσφέρει τρόπους ανταλλαγής πολύτιμων λίθων που έχετε συλλέξει για διάφορα αγαθά, πουλάει και προσαρμόζει όπλα.

SKU: PS4X-1258
Κατηγορία: Survival Horror
Εκδότης: CAPCOM
Μοιράσου το:
PEGI 18
Pegi Rating:
PEGI 18
Κατηγορία:
Survival Horror

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.