NBA 2K23

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Σεπ 9, 2022
Επιλογή Έκδοσης:

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

  • ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - Συναγωνίσου με τις αγαπημένες σου ομάδες και αστέρες από το NBA και το WNBA και απόλαυσε το απόγειο του αληθοφανούς παιχνιδιού. Με την καλύτερη απεικόνιση της κλάσης του, βελτιωμένη ΤΝ παικτών, ενημερωμένα ροστερ και ιστορικές ομάδες το παιχνίδι είναι πιο ρεαλιστικό και ολοκληρωμένο από ποτέ. Νιώσε την ενέργεια του πλήθους, την ένταση του συναγωνισμού και την ατελείωτη διασκέδαση σε ένα από τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια της σημερινής εποχής.
  • Ο MICHAEL JORDA ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ - Βγες στο παρκέ και ζήσε την καλύτερη εμπειρία Michael Jordan με το The Jordan Challenge. Βίωσε 15 ιστορικές στιγμές από την πλούσια καριέρα του Jordan. Δέκα προκλήσεις επιστρέφουν από το ΝΒΑ 2Κ11, επανασχεδιασμένες από την αρχή, παρέα με πέντε ολοκαίνουργιες προκλήσεις. Γύρνα πίσω το χρόνο και παίξε αυτές τις εικονικές στιγμές που περιλαμβάνουν ιστορικά ακριβείς παρουσιαστές.
  • ΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΙΓΚΑ - Εκπλήρωσε τα όνειρα σου και προχώρα προς τη δόξα με το MyCAREER. Δημιούργησε σχέσεις, χτίσε τη φήμη σου και ξεπέρνα τα εμπόδια που δοκιμάζουν ακόμα και τους καλύτερους αθλητές. Διεύρυνε τους ορίζοντες σου εκτός γηπέδου και κάνε το όνομα σου αξέχαστο μέσα στο γήπεδο. Φέρε τους φίλους σου μαζί και προχώρα να κατακτήσεις την κορυφή του ΝΒΑ. Εσύ αποφασίζεις. Πως θα γράψεις τη δική σου ιστορία;
  • ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ - Κάνε όνομα στο The City, την μεγαλύτερη κοινότητα μπάσκετ (για PlayStationⓇ5 και Xbox Series X|S), ή ξεκίνα ένα επικό ταξίδι σε ένα ευρύχωρο κρουαζιερόπλοιο (για PlayStationⓇ4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC) με τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού. Όποιο δρόμο και να πάρεις με το MyPLAYER θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να αποκτήσεις φήμη. Δοκίμασε τα όρια σου στο Gatorade Training facility και ψώνισε τον νεότερο εξοπλισμό από τις μεγαλύτερες μάρκες πριν αγωνιστείς για να κερδίσεις ανταμοιβές που θα σε κρατήσουν στην κορυφή.
  • ΧΤΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΟΥ - Το MyTEAM μετατρέπει τη φαντασία σε πραγματικότητα καθώς συλλέγεις κάρτες για να δημιουργήσεις μια παρέα με θρυλικά ταλέντα από κάθε εποχή. Παίξε ενάντια σε ειδικές ομάδες καθώς ανακαλύπτεις μεγάλες προκλήσεις, αγωνιστικά τουρνουά και εντυπωσιακές ανταμοιβές. Ζήσε τα όλα παρέα με την κοινότητα του MyTEAM με νέες αναβαθμίσεις κάθε σεζόν.
  • ΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ - Πάρε αποφάσεις και χτίσε τη δυναστεία σου ή αποφάσισε την πορεία της λίγκας στην προσομοίωση μάνατζερ με το MyNBA και το MyWNBA (MyGM και MyLEAGUE για PlayStationⓇ4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC). Απαράμιλλος έλεγχος που συνδυάζεται με εκτενή εργαλεία σε βοηθάει να πάρεις αποφάσεις και να επιτύχεις. Όρισε τους κανόνες, παίξε στην σεζόν ή οραματίσου μακροχρόνια εξέλιξη σε μια εμπειρία πολλών ετών διαθέσιμη offline και online.

SKU: PS5X-0169
Κατηγορία: Sports
Εκδότης: TAKE 2
Μοιράσου το:
PEGI 3
Pegi Rating:
PEGI 3
Κατηγορία:
Sports

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.