Nintendo Switch Sports

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Απρ 29, 2022
Επιλογή Έκδοσης:

Κινηθείτε* παίζοντας ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπόουλινγκ, τένις, μπάντμιντον και Chambara (Ξιφομαχία) χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια Joy-Con™!

Ο χειρισμός είναι εύχρηστος, ώστε να μπορείτε να μπείτε κατεθείαν στο γήπεδο (ή τις λωρίδες, ή το τερέν ή την αρένα) και να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Με ελεγχόμενες κινήσεις, μπορείτε να ρίξετε την μπάλα του μπόουλινγκ από συγκεκριμένη γωνία δημιουργώντας μια καμπυλωτή φορά, να δημιουργήσετε περιστροφή σε ένα σουτ τένις ή να χρησιμοποιήσετε ένα Joy-Con με το αξεσουάρ Leg Strap για να κλωτσήσετε την μπάλα σε πέναλτι ποδοσφαίρου. Η οικογένεια και οι φίλοι σας μπορούν να συμμετέχουν στη διασκέδαση στο ίδιο σύστημα** ή διαδικτυακά***. Επιπλέον, ένα έβδομο άθλημα είναι προγραμματισμένο να προστεθεί μέσω δωρεάν ενημέρωσης παιχνιδιού αυτό το φθινόπωρο. Ετοιμαστείτε για γκολφ!****

Παίξτε online και αντιμετωπίστε αντιπάλους από όλο το κόσμο για να κερδίσετε ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού ή να στοχεύσετε στο Pro League

Αντιμετωπίστε αντιπάλους από όλο τον κόσμο και προσπαθήστε να φτάσετε στο Pro League σε κάθε άθλημα. Καθώς παίζετε διαδικτυακά*** σε τυχαίους αγώνες matchmaking, μπορείτε να εξαργυρώσετε πόντους που κερδίζετε για ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού, όπως ρούχα, αθλητικά αξεσουάρ, εξοπλισμό και πολλά άλλα για το avatar σας. Τα διαθέσιμα αντικείμενα αλλάζουν κάθε εβδομάδα, επομένως ελάτε ξανά και δείτε τι υπάρχει σε απόθεμα!

Παίξτε με φίλους και οικογένεια στο ίδιο δωμάτιο ή από διαφορετικά σημεία του κόσμου

Παίξτε μπόουλινγκ, καρφώστε, μονομαχήστε με φίλους και στα 6 αθλήματα! Δώστε ένα χειριστήριο Joy-Con σε έναν φίλο** για να παίξετε 1 προς 1, 2 προς 2 ή ένα γύρο για όλους που θα τους κάνει όλους να κινηθούν. Στο Bowling, όλοι οι παίκτες μπορούν να κάνουν μπόουλινγκ ταυτόχρονα—χωρίς να περιμένετε τη σειρά σας. Παίξτε κάθε παιχνίδι online*** ή συνεργαστείτε με έναν φίλο στο ίδιο σύστημα για να αντιμετωπίσετε αντιπάλους κοντά και μακριά σε ομαδικά αθλήματα όπως το βόλεϊ και το τένις.

*Πρόσθετα αξεσουάρ, παιχνίδια και/ή συστήματα μπορεί να απαιτούνται για κατάσταση παιχνιδιού πολλών παικτών. Πωλούνται ξεχωριστά.

**Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για διαδικτυακό παιχνίδι. Απαιτείται δημιουργία και σύνδεση λογαριασμού Nintendo, και αποδοχή της Συμφωνίας Λογαριασμού Nintendo και της Πολιτικής Ιδιωτικότητας. Μερικές διαδικτυακές υπηρεσίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Το διαδικτυακό παιχνίδι απαιτεί ενεργή συνδρομή στην συνδρομητική υπηρεσία online. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την συνδρομητική υπηρεσία εδώ.

***Απαιτείται δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού. Απαιτείται ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο για την μεταφόρτωση αναβαθμίσεων λογισμικού. Απαιτείται δημιουργία και σύνδεση λογαριασμού Nintendo, και αποδοχή της Συμφωνίας Λογαριασμού Nintendo και της Πολιτικής Ιδιωτικότητας.

****Οι χρήστες πρέπει να είναι 13 ετών ή άνω και να έχουν έναν ενεργό λογαρισμό Nintendo για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την υπηρεσία.

SKU: NSW-0493
Κατηγορία: Sports
Εκδότης: NINTENDO
Μοιράσου το:
PEGI 7
Pegi Rating:
PEGI 7
Κατηγορία:
Sports

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.