Marvel Midnight Suns

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Δεκ 2, 2022
Επιλογή Έκδοσης:

Το Marvel's Midnight Suns είναι ένα νέο τακτικό RPG που διαδραματίζεται στην πιο σκοτεινή πλευρά του Marvel Universe. Φέρνει τους παίκτες αντιμέτωπους με υπερφυσικές δυνάμεις καθώς ενώνονται και ζουν μεταξύ των Midnight Suns, της τελευταίας γραμμής άμυνας της Γης.

Μετά από αιώνες ύπνου, η Lilith, η Μητέρα των Δαιμόνων, έχει αναβιώσει από την Ύδρα μέσα από μια συστροφή σκοτεινής μαγείας και επιστήμης. Η Lilith δεν σταματάει μέχρι να ολοκληρώσει μια αρχαία προφητεία και να φέρει πίσω τον κακό αφέντη της, τον Χθόν. Σπρωγμένοι στο χείλος του γκρεμού, οι Εκδικητές προσπαθούν απεγνωσμένα να αντιμετωπίσουν την Hellfire ζητώντας τη βοήθεια από τους Midnight Suns - Nico Minoru, Blade, Magik και Ghost Rider. Οι Midnight Suns είναι νεαροί ήρωες με υπερφυσικές δυνάμεις, που σχηματίστηκαν για να αποτρέψουν την ίδια την προφητεία που η Lilith στοχεύει να εκπληρώσει. Μαζί, ανασταίνουν έναν αρχαίο πολεμιστή - τον Hunter, το εγκαταλειμμένο παιδί της Lilith και τον μοναδικό ήρωα που είναι γνωστό ότι την έχει νικήσει. Βρισκόμενοι αντιμέτωποι με νικημένους συμμάχους και τη μοίρα του κόσμου που διακυβεύεται, θα εξαρτάται από εσάς να ξεσηκωθείτε ενάντια στο σκοτάδι!

Από το θρυλικό στούντιο που άλλαξε για πάντα τα παιχνίδια στρατηγικής και τακτικής έρχεται ένας νέος τίτλος, που προσφέρει κινηματογραφικές μάχες με μια Super Hero  νότα, φιλίες με εμβληματικούς ήρωες και μια αξέχαστη περιπέτεια που διεισδύει στη σκοτεινή πλευρά της Marvel.

Η MARVEL ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΑΣ. Είστε ο Hunter, ένας πρωτότυπος ήρωας στο σύμπαν της Marvel που μπορεί να εξατομικευτεί. Θα γίνεται ο αρχηγός μιας θρυλικής ομάδας ηρώων που εκτείνεται στους Avengers, X-Men, Runaways και πολλούς άλλους. Καθώς προσαρμόζετε την ομάδα σας, προσαρμόζετε τις ικανότητές σας ώστε να ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού σας και ξεκλειδώνετε εμβληματικά ρούχα που θα ενθουσιάσουν κάθε θαυμαστή της Marvel.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ MARVEL. Ξεσηκωθείτε ενάντια στις δαιμονικές δυνάμεις της Lilith και ζήστε μια συναρπαστική προσωπική ιστορία που φέρνει γνώριμους ήρωες σε έναν άγνωστο κόσμο, που επικρατεί το υπερφυσικό και το μυστικιστικό στοιχείο. Τα διακυβεύματα είναι υψηλότερα από ποτέ, καθώς αντιμετωπίζετε διαφορετικές εκδοχές εμβληματικών χαρακτήρων της Marvel και προσπαθείτε να εμποδίσετε τη Lilith να αναβιώσει τον κακό της αφέντη, τον Chthon.

ΖΗΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΘΡΥΛΟΥΣ. Δείτε τους ήρωες υπό νέο πρίσμα και ξεκλειδώστε πρόσθετες ικανότητες καθώς αναπτύσσετε σχέσεις και ενισχύετε προσωπικούς δεσμούς έξω από το πεδίο της μάχης με μερικούς από τους αγαπημένους σας υπερήρωες της Marvel, όπως ο Iron Man, ο Wolverine και ο Captain Marvel. Εξερευνήστε το Αβαείο - τη δική σας μυστικιστική μυστική βάση - καθώς διασχίζετε τους χώρους και αποκαλύπτετε τα κρυμμένα μυστήρια του.

ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ. Από τους δημιουργούς της αναγνωρισμένης από κριτικούς σειράς XCOM , έρχεται ένα νέο ελκυστικό και βαθιά προσαρμόσιμο σύστημα μάχης που ανταμείβει την έξυπνη σκέψη με δόση υπερήρωα. Συνεργαστείτε με τους ήρωες συνάδελφούς σας , αξιολογήστε το πεδίο της μάχης και ξεκινήστε καταστροφικές εμβληματικές επιθέσεις ενάντια στις δυνάμεις του σκότους.

SKU: PS5X-0131
Κατηγορία: Action
Εκδότης: KALYPSO
Μοιράσου το:
PEGI 16
Pegi Rating:
PEGI 16
Κατηγορία:
Action

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.