Pokémon Scarlet and Violet

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Νοε 18, 2022
Επιλογή Έκδοσης:

Ανακαλύψτε νέα Pokémon σε μια περιπέτεια ανοιχτού κόσμου!

Η σειρά Pokémon εξελίσσεται με το Pokémon Scarlet και το Pokémon Violet για Nintendo Switch. Ταξιδέψτε μαζί με φίλους καθώς εξερευνείτε τον ανοιχτό κόσμο που κατοικείται από νέα Pokémon!"

Καλώς ήρθατε στην περιοχή Paldea!

Η περιπέτεια σας περιμένει στην περιοχή Paldea, μια εκτεταμένη γη με απέραντα, ανοιχτά τοπία, διάσπαρτα με λίμνες, πανύψηλες κορυφές, ερημιές και επικίνδυνες οροσειρές. Μεταβείτε ελεύθερα ανάμεσα σε τρεις μεγάλες ιστορίες καθώς ακολουθείτε το δικό σας μονοπάτι. Νικήστε στα οκτώ Gyms που εκτείνονται σε όλη την περιοχή – με οποιαδήποτε σειρά – για να αποδείξετε τη δύναμή σας και να διεκδικήσετε τον τίτλο του Πρωταθλητή! Εγγραφείτε στη διάσημη ακαδημία που βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής Paldea και μελετήστε δίπλα στα Pokémon. Εδώ θα σας δοθεί ένα ειδικό ανεξάρτητο project γνωστό ως "Treasure Hunt". Πρόκειται για μια μεγάλη εκδρομή για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ως Εκπαιδευτής Pokémon!

Γνωρίστε νέα Pokémon

Επιλέξτε τον πρώτο σας συνεργάτη Pokémon μεταξύ των Sprigatito, Fuecoco και Quaxly. Με ποιο Pokémon θα ξεκινήσετε; Η περιοχή Paldea φιλοξενεί πολλά άλλα νέα Pokémon, συμπεριλαμβανομένων των Paldean μορφών Pokémon που μπορεί να έχετε συναντήσει σε προηγούμενες περιπέτειες Pokémon.

Θρυλικοί τρόποι μεταφοράς

Θα συναντήσετε τον Koraidon στο Pokémon Scarlet και τον Miraidon στο Pokémon Violet. Αυτά τα θρυλικά Pokémon καλύπτονται από μυστήριο και λέγεται ότι έχουν δυνάμεις που ξεπερνούν κατά πολύ αυτές άλλων Pokémon. Ο Koraidon και ο Miraidon μπορούν να αλλάξουν τις μορφές τους για να ταιριάξουν καλύτερα στο περιβάλλον. Καβαλήστε αυτά τα θρυλικά Pokémon για να διασχίσετε την εκτεταμένη περιοχή Paldea και να εξερευνήσετε κάθε γωνιά."

Προσθέστε λίγη λάμψη στις μάχες!

Το φαινόμενο Terastal συμβαίνει μόνο στην περιοχή Paldea και κάνει τα Pokémon να λάμπουν και να αστράφτουν σαν πετράδια. "Τερασταλλοποιήστε" ένα Pokémon σε καθοριστικές στιγμές κατά τη διάρκεια μαχών για να ενεργοποιήσετε το Tera Type του, για να αυξήσετε τη δύναμη των κινήσεων που έχουν τον ίδιο τύπο με το Tera Type του Pokémon σας και να αλλάξετε τις αδυναμίες του Pokémon σας!

Απολαύστε το Pokémon με φίλους

Μοιραστείτε τη χαρά της ανακάλυψης καθώς εσείς και μέχρι τρεις ακόμη εκπαιδευτές εξερευνάτε την περιοχή Paldea με τοπικό ή διαδικτυακό co-op! Περάστε χρόνο με τους φίλους σας, επευφημώντας ο ένας τον άλλον σε άγριες μάχες Pokémon και επιδεικνύοντας τα Pokémon που έχετε μαζί σας.

SKU: NSW-0496
Κατηγορία: RPG
Εκδότης: NINTENDO
Μοιράσου το:
PEGI 7
Pegi Rating:
PEGI 7
Κατηγορία:
RPG

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.