Gotham Knights

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Οκτ 21, 2022
Επιλογή Έκδοσης:

Μπείτε στη νύχτα και χτίστε το δικό σας θρύλο.

Μπείτε στον ρόλο της Batgirl, του Nightwing, του Red Hood και του Robin, της νέας γενιάς των DC Υπερ Ηρώων που πρέπει να γίνουν οι νέοι προστάτες του Gotham City μετά τον θάνατο του Batman. Ο εγκληματικός υπόκοσμος έχει βγει εκτός ελέγχου και οι νέοι ήρωες πρέπει να προστατέψουν τη πόλη, να φέρουν την ελπίδα στους πολίτες, οργάνωση στην αστυνομία και τρόμο στους κακοποιούς. Βυθιστείτε στο χάος και γίνετε η δική σας εκδοχή του Σκοτεινού Ιππότη.

  • Παίξτε με την νέα γενιά των DC Υπερ Ηρώων. Μπείτε στο ρόλο της Batgirl, του Nightwing, του Red Hood και του Robin και μεταμορφώστε τον νέο υπερασπιστή του Gotham στη δική σας εκδοχή του Σκοτεινού Ιππότη.
  • Πρωτότυπη ιστορία γεμάτη δράση στο σύμπαν DC Batman. Με βάση επιχειρήσεων το Belfry αυτοί οι νέοι υπερήρωες θα πρέπει να λύσουν μυστήρια που συνδέουν μερικά από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια στην ιστορία του Gotham. Από τους ψηλούς ουρανοξύστες έως τα υπόγεια εγκληματικά δίκτυα. Ζήστε πλούσιες ιστορίες, και αντιμετωπίστε  μερικούς από τους διαβόητους DC Super-Villains όπως ο Mr. Freeze που έχει βαλθεί να κλείσει το Gotham City σε παγωμένο κλοιό.
  • Εξερευνήστε και πολεμήστε το έγκλημα στον ανοιχτό κόσμο του Gotham City. Κάντε περιπολία στους σκοτεινούς δρόμους πέντε διαφορετικών δήμων σε ένα δυναμικό, διαδραστικό Gotham και χρησιμοποιήστε διάφορες ικανότητες μετακίνησης, ηρωικές κινήσεις μάχης και το εικονικό Batcycle. Από μάχες στο δρόμο μέχρι αντιπαραθέσεις με γνωστούς DC Super-Villains, σώστε την πόλη πριν βυθιστεί στο χάος.
  • Μοναδικές ικανότητες χαρακτήρων και τροποποιήσεις. Κάθε ήρωας έχει μοναδικές ικανότητες, εξοπλισμό, όπλα και στολή. Η Batgirl χρησιμοποιεί τα τονφα, ο Nightwing τα εσκρίμα, ο Red Hood έχει εκπαιδευτεί στο να χρησιμοποιεί τη δύναμη του και ο Robin είναι δεξιοτέχνης στο πτυσσόμενο ραβδί.
  • Συμμαχήστε σε διαδικτυακό co-op δύο παικτών. Παίξτε το Gotham Knight μόνος ή συμμαχήστε με έναν φίλο και συνδυάστε τις δυνάμεις σας για να προστατέψετε το Gotham City σε διαδικτυακό co-op παιχνίδι δύο παικτών.

SKU: PS5X-0080
Κατηγορία: Action
Εκδότης: WARNER BROS
Μοιράσου το:
PEGI 16
Pegi Rating:
PEGI 16
Κατηγορία:
Action

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.