Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Ιαν 20, 2022
Επιλογή Έκδοσης:

Το Tom Clancy's Rainbow Six Extraction είναι ένα παιχνίδι τακτικής συνεργασίας first person shooter για έναν ως τρεις 3 παίκτες.Συγκεντρώστε την ελίτ ομάδα πρακτόρων του Rainbow Six και ξεκινήστε αποστολές σε επικίνδυνες ζώνες αποκλεισμού για να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από τη θανατηφόρα και συνεχώς εξελισσόμενη εξωγήινη απειλή των Archæns. Η γνώση, η συνεργασία και η τακτική προσέγγιση είναι τα καλύτερα όπλα σας.

ΗΓΗΘΕΙΤΕ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ RAINBOW SIX ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Η' ΑΤΟΜΙΚΟ

Επιλέξτε ανάμεσα σε 18 πράκτορες του Rainbow Six που μπορούν να επιβιώσουν στις επιδρομές. Κάθε πράκτορας έχει ένα συγκεκριμένο σετ όπλων, gadget και ικανοτήτων να μάθει και να αναβαθμίσει. Με κάθε αποστολή που ολοκληρώνεται, ο πράκτορας σας θα ενισχύει τα στατιστικά του και θα αποκτά πρόσβαση σε νέο εξοπλισμό και ισχυρά perks.

ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΖΩΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ

Με επιλογές από 12 μοναδικά σχεδιασμένους χάρτες σε τέσσερις περιοχές των ΗΠΑ, που περιλαμβάνουν προκλήσεις, εχθρούς, σημεία εισβολής και αυξανόμενη δυσκολία. Οι κίνδυνοι είναι απρόβλεπτοι και συνεχώς εξελίσσονται. Όσο πιο βαθιά πηγαίνετε από περιοχή σε περιοχή, τόσο πιο πλούσιες είναι οι ανταμοιβές, αλλά τόσο μεγαλύτεροι είναι οι κίνδυνοι που θα αντιμετωπίσει η ομάδα σας.

Όσοι πράκτορες δεν καταφέρουν να φτάσουν στο σημείο διαφυγής θα θεωρηθούν χαμενοι στην μάχη (ΜΙΑ) και θα γίνουν προσωρινά μη διαθέσιμοι για μελλοντικές αποστολές. Ο μόνος τρόπος ανάκτησης ενός πράκτορα MIA είναι η οργάνωση διάσωσης σε έναν από τους χάρτες πριν καλυφθούν πλήρως από το παράσιτο.

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΜΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΑΠΕΙΛΗ

Το παράσιτο Chimera και οι εξελισσόμενοί Archæns είναι εξαιρετικά θανατηφόροι ευφυής οργανισμοί. Αντιμετωπίστε τα 10 παρασιτικά αρχέτυπα, επιβιώστε από το Sprawl, έναν παρασιτικό ιστό που εξαπλώνεται στη ζώνη αποκλεισμού, αλλάζοντας το οικοσύστημα και δίνοντας το πλεονέκτημα στους Archæns.

ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει cross-play και cross-save μεταξύ όλων των κονσολών από την ημέρα κυκλοφορίας. Παίξτε το Tom Clancy's Rainbow Six Siege  και το Tom Clancy's Rainbow Six Extraction για να ξεκλειδώσετε και τους 18 πράκτορες στο Tom Clancy's Rainbow Six Siege και λάβετε τα ελίτ United Front cosmetic bundles και στα δύο παιχνίδια*.

* Απαιτείται να παίζετε και τα δύο παιχνίδια με τον ίδιο λογαριασμό Ubisoft. Προσφορά περιορισμένου χρόνου, υπόκειται σε αλλαγές. Δεν εξαργυρώνεται για μετρητά. Ισχύουν όροι και περιορισμοί. Επισκεφτείτε τις Συχνές Ερωτήσεις: https://ubi.li/Cross-ownership για περισσότερες λεπτομέρειες.

SKU: PS5X-0149
Κατηγορία: First Person Shooter
Εκδότης: UBISOFT
Μοιράσου το:
PEGI 16
Pegi Rating:
PEGI 16
Κατηγορία:
First Person Shooter

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.