NBA 2K22

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Σεπ 10, 2021
Επιλογή Έκδοσης:

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ

Χαρακτηριστικά για όλες τις πλατφόρμες

  • ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Παίξτε με την αγαπημένη σας ομάδα και τους αστέρες από το  NBA και το WNBA, και ζήστε την εμπειρία αυθεντικού μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Με τις καλύτερες απεικονίσεις και ΤΝ παικτών, ενημερωμένες λίστες παικτών, ιστορικές ομάδες και πολλά άλλα, το παιχνίδι είναι πιο ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό από ποτέ. Νιώστε την ενέργεια του πλήθους, την ένταση του ανταγωνισμού και την ατελείωτη διασκέδαση σε ένα  από τα καλύτερα παιχνίδια της αγοράς.
  • ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΟ. Μπείτε στη θέση ενός ανερχόμενου αθλητή στο MyCAREER και χαράξτε τη δική σας πορεία στο ΝΒΑ. Γνωρίστε φίλους εκτός γηπέδου και αντιπάλους στο παρκέ στον πολυτάραχο δρόμο σας για την κορυφή. Θα γίνετε διάσημος στο Κολλέγιο, θα αναπτυχθείτε στο NBA G League ή θα κάνετε και τα δύο παράλληλα; Ή θα πάτε απευθείας στο ΝΒΑ; Η απόφαση είναι στα χέρια σας.
  • ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ HOOPS. Είτε στο City (για PlayStationⓇ5 και Xbox Series X|S) είτε στο Neighborhood (για PlayStationⓇ4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC), θα μπορέσετε να ζήσετε το όνειρο σας με την μεγαλύτερη και πιο ενεργή κοινότητα hoops στον κόσμο. Με τον MyPLAYER σας, παίξτε αρκετά, αποκτήστε φήμη και κυριαρχήστε στο παρκέ. Μπορείτε να κάνετε προπόνηση στο Gatorade Training Facility, να πάρετε τον τελευταίο εξοπλισμό από το SWAG’S, και να συναγωνιστείτε καθόλη τη διάρκεια του χρόνου σε ποικίλα Events. Δημιουργήστε τον παίκτη τον ονείρων σας!
  • ΧΤΙΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ. Δημιουργήστε την απόλυτη ντριμ τιμ από αστέρες και θρύλους του ΝΒΑ από διάφορες περιόδους με το MyTEAM. Το MyTEAM συνδυάζει την ικανοποίηση του να ανακαλύπτετε και να συλλέγετε τις κάρτες των αγαπημένων σας παικτών με την εμπειρία του να αντιμετωπίζετε τις καλύτερες ομάδες που έχει δημιουργήσει η κοινότητα MyTeam. Παίξτε, κερδίστε, δημιουργήστε και συναγωνιστείτε σε προκλήσεις, διοργανώσεις και πολλά άλλα.
  • ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ. Πάρτε τον έλεγχο ως General Manager - ή επιβλέψτε όλη τη διοργάνωση ως Commissioner - στην πιο ολοκληρωτική προσομοίωση διαχείρισης, το MyNBA και το MyWNBA (MyGM και MyLEAGUE για PlayStationⓇ4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC). Πάρτε αποφάσεις που επηρεάζουν την ομάδα, το προσωπικό αλλά και την επιτυχία της ομάδας. Πειραματιστείτε με νέους κανόνες, τρόπους συναγωνισμού και άλλες αποφάσεις που επηρεάζουν τη διοργάνωση και που μπορεί να αλλάξουν το άθλημα με εντυπωσιακό τρόπο.
  • ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Πάντα υπάρχει κάτι νέο στο NBA 2K. Οι τελευταίοι κατάλογοι παικτών του NBA/WNBA και οι Βαθμολογίες Παικτών (Player Ratings), νέα Challenges και κάρτες παικτών στο MyTEAM, ο νεότερος εξοπλισμός και τα πιο πρόσφατα δρώμενα (Events) στο City/Neighborhood, και πολλά άλλα. Με συνεχώς αυξανόμενο περιεχόμενο και μια από τις πιο ενεργές κοινότητες hoops, το μπασκετ δεν σταματά ποτέ στο NBA 2K.
  • ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. Η εμπειρία του NBA 2K προσφέρει κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι, είναι η κοινότητα hoops και όλα όσα σχετίζονται μαζί της. Ανακαλύψτε ανερχόμενους μουσικούς καλλιτέχνες σε ένα 2K Beats soundtrack που μεγαλώνει συνέχεια. Επιδείξτε την τελευταία λέξη της μόδας με εμφανίσεις εντός και εκτός γηπέδου για τον MyPLAYER σας. Σχεδιάστε τα δικά σας παπούτσια, φόρμες και λογότυπα για τις ομάδες σας. Στο NBA 2K, τα πάντα παίζονται.

Χαρακτηριστικά για PlayStation5 και Xbox Series X|S

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ. 

Με το NBA 2K22, το σύμπαν του μπάσκετ βρίσκεται στα χέρια σας. ΠΑΙΞΤΕ ΤΩΡΑ σε πραγματικά περιβάλλοντα του NBA και του WNBA απέναντι σε αυθεντικές ομάδες και παίκτες. ∆ημιουργήστε τη δική σας ντριμ τιμ στο MyTEAM, με τους αστέρες του παρόντος και τους θρύλους του παρελθόντος. Ζήστε έντονα τη δική σας διαδρομή προς την καταξίωση ως επαγγελματίας του αθλήματος στο MyCAREER και βιώστε την εμπειρία της προσωπικής σας ανόδου στο NBA. Επιδείξτε τις ικανότητές σας στη διαχείριση ως ισχυρό στέλεχος στα MyNBA και MyWNBA. Οποιοσδήποτε, οπουδήποτε μπορεί να «σκοράρει» στο NBA 2K22.

  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙ∆Ι ΣΑΣ: Νέες τακτικές επίθεσης και πολύ βελτιωμένα συστήματα άμυνας, για μια πιο ανταγωνιστική και ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού με το NBA 2K22. Προσθέστε ντριμπλαρίσματα, βολές, καρφώματα και alley-oop βάσει ικανοτήτων στο οπλοστάσιό σας και, όταν τα χρησιμοποιούν οι αντίπαλοί σας, αντιμετωπίστε τα με έντονα νέα μπλοκ και μάχες για διεκδίκηση της μπάλας στην άλλη άκρη του γηπέδου.
  • Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΗ: Το MyCAREER και το εντελώς νέο City γίνονται ένα σε μια πρωτοποριακή εμπειρία με το NBA 2K22. Ξεκινήστε τη δική σας διαδρομή ως επαγγελματίας, μια ολόκληρη καριέρα στο MyCAREER, μέσα στο City. Χαράξτε τη δική σας πορεία στο κολέγιο, στο NBA G League, ή ακόμα και απευθείας στο NBA. Γίνετε επαγγελματίας εκτός γηπέδων, διευρύνοντας την επωνυμία σας στον χώρο της μουσικής, της μόδας και αλλού. Και, φυσικά, ελάτε αντιμέτωποι με τους καλύτερους και δυνατότερους παίκτες στο MyPLAYER, την πιο ζωντανή και ανταγωνιστική κοινότητα μπάσκετ στον κόσμο.
  • Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ: Συλλέξτε, δημιουργήστε, σκοράρετε στην απόλυτη φανταστική διοργάνωση ΝΒΑ: το ΝΒΑ2Κ22 MyTEAM. Δημιουργήστε τη δική σας ντριμ τιμ από αστέρες και θρύλους του ΝΒΑ από διάφορες περιόδους και εξερευνήστε την εξέλιξη της εμπειρίας του MyTEAM με προσθήκες, σεζόν τη σεζόν, που αλλάζουν το παιχνίδι.
  • ΝΕΕΣ ΣΕΖΟΝ, ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ: Στο NBA 2K22, κάθε σεζόν φέρνει νέες ευκαιρίες για να αποκομίσετε περισσότερες επιβραβεύσεις. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για το MyTEAM, το MyCAREER ή το The W, ανταγωνιστείτε τους καλύτερους και ανακαλύψτε τις συναρπαστικές ανταμοιβές που σας επιφυλάσσει κάθε σεζόν.

SKU: PS5X-0106
Κατηγορία: Sports
Εκδότης: TAKE 2
Μοιράσου το:
PEGI 3
Pegi Rating:
PEGI 3
Κατηγορία:
Sports

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.