Hades

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Αυγ 13, 2021
Επιλογή Έκδοσης:

Βγες από την κόλαση πολεμώντας στο Hades, κάτοχο πάνω από 50 βραβείων Game of the Year!

Σε αυτό το παιχνίδι εξερεύνησης μπουντρουμιού (roguelike dungeon crawler) από τους δημιουργούς των Bastion και Transistor χειρίζεσαι τις δυνάμεις και τα μυθικά όπλα του Ολύμπου, για να δραπετεύσεις από τα νύχια του ίδιου του θεού του Κάτω Κόσμου. Παράλληλα, γίνεσαι δυνατότερος και ξετυλίγεις περισσότερο την ιστορία με κάθε ξεχωριστή προσπάθεια απόδρασης.

  • ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ: Ως ο αθάνατος πρίγκιπας του Κάτω Κόσμου, θα φέρεις τις δυνάμεις και τα μυθικά όπλα του Ολύμπου για να δραπετεύσεις από τον έλεγχο του θεού των νεκρών, αποκτώντας περισσότερη δύναμη και ξεδιπλώνοντας περισσότερη από την ιστορία με κάθε μοναδική απόπειρα απόδρασης.
  • ΕΞΑΠΟΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ: Οι θεοί του Ολύμπου είναι με το μέρος σου! Γνώρισε τον Δία, την Αθηνά, τον Ποσειδώνα και πολλούς άλλους και διάλεξε ανάμεσα στις δεκάδες των ισχυρών δώρων τους που βελτιώνουν τις ικανότητές σου. Υπάρχουν χιλιάδες βιώσιμοι χαρακτήρες που μπορείς να τους ανακαλύψεις καθώς προχωράς.
  • ΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΘΕΟΥΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ: Ένα επιτελείο πολύχρωμων, ανεπανάληπτων χαρακτήρων, με τη δική του φωνή ο καθένας, σε περιμένει να γνωριστείτε! Ανάπτυξε τις σχέσεις σου μαζί τους και βίωσε χιλιάδες μοναδικά συμβάντα καθώς μαθαίνεις ποιο είναι το πραγματικό διακύβευμα για αυτήν τη μεγάλη, δυσλειτουργική οικογένεια.
  • ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ: Νέες εκπλήξεις σε περιμένουν κάθε φορά που μπαίνεις στον διαρκώς μεταβαλλόμενο Κάτω Κόσμο, του οποίου οι φύλακες θα σε θυμούνται. Χρησιμοποίησε τον πανίσχυρο καθρέφτη της νύχτας για να γίνεις μόνιμα δυνατότερος και να αποκτήσεις το προβάδισμα την επόμενη φορά που θα δραπετεύσεις.
  • ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ: Χάρη στις μόνιμες αναβαθμίσεις, δεν χρειάζεται να είσαι θεός για να βιώσεις τη συναρπαστική μάχη και τη συγκλονιστική ιστορία. Αν, όμως, είσαι, αύξησε τη δυσκολία και ετοιμάσου για καταιγιστική δράση που θα δοκιμάσει τα όρια των δεξιοτήτων σου.
  • ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΛ ΤΗΣ SUPERGIANT: Η πλούσια, ατμοσφαιρική παρουσίαση και ο μοναδικός συνδυασμός gameplay και αφήγησης που χαρακτηρίζουν τα παιχνίδια της Supergiant βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη. Τα θεαματικά σκηνικά, που είναι ζωγραφισμένα στο χέρι, και η πρωτότυπη μουσική, που ανεβάζει το σασπένς στα ύψη, κάνουν τον Κάτω Κόσμο να δείχνει ολοζώντανος.

Η φυσική έκδοση περιέχει μερικά επιπλέον μπόνους:

  • Έναν κωδικό λήψης για το Πρωτότυπο Soundtrack του Hades, από τον συνθέτη Darren Korb, με δυόμιση ώρες συναρπαστικής μουσικής φτιαγμένης για το παιχνίδι.
  • Ένα έγχρωμο βιβλιαράκι σύνοψης χαρακτήρων 32 σελίδων, έργο της Jen Zee, με το πολύχρωμο καστ θεών, φαντασμάτων και τεράτων του παιχνιδιού.

Η έκδοση για Nintendo Switch Edition κυκλοφόρησε στις 19.03.2021

 

SKU: XB1X-0791
Κατηγορία: Action/RPG
Εκδότης: TAKE 2
Μοιράσου το:
PEGI 12
Pegi Rating:
PEGI 12
Κατηγορία:
Action/RPG

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.