Mario Golf: Super Rush

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Ιουν 25, 2021
Επιλογή Έκδοσης:

Συναγωνιστείτε με τους φίλους και την οικογένεια σας στο ταχύτερο παιχνίδι Mario Golf!

Ενωθείτε με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες του Mushroom Kingdom στο διάδρομο του γηπέδου για έναν εξαιρετικά γρήγορο γύρο γκολφ στο Mario Golf: Super Rush, μόνο για το Nintendo Switch.

ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. Τα απλά κουμπιά χειρισμού διευκολύνουν τους νέους παίκτες και τους έμπειρους επαγγελματίες να δίνουν ώθηση και να παίζουν με δύναμη. Απλώς σκοπεύστε, επιλέξτε τη δύναμη της βολής και κάντε την μπάλα να πετάξει! Πιάστε το νόημα των πραγμάτων με τα κουμπιά χειρισμού κίνησης κρατώντας ένα χειριστήριο Joy-Con σαν ένα κλαμπ γκολφ. Ο χαρακτήρας ακολουθεί πιστά τις κινήσεις σας στο παιχνίδι, οπότε θα νιώσετε σαν να παίζετε γκολφ στην πραγματικότητα!

Παρακαλώ σημειώστε: τα χειριστήρια κίνησης δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Golf Adventure.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ! Επιλέξτε από ένα πολύχρωμο καστ χαρακτήρων του Mushroom Kingdom, ο καθένας με διαφορετικά πλεονεκτήματα και εξοπλισμένος με τις δικές του μοναδικές ειδικές κινήσεις.

ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΣΤΕΣ. Από τις βασικές πίστες έως τις πίστες με ιδιαίτερους κινδύνους, κάθε γύρος γκολφ είναι διαφορετικός. Ακολουθούν μερικές από τις πλούσιες τοποθεσίες στις οποίες θα παίζετε.

ΤΡΕΞΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ. Παίξτε στον διάδρομο με έως και τρεις άλλους παίκτες, τόσο τοπικά* όσο και διαδικτυακά**. Στο Speed Golf, ξεκινήστε πρώτα από κοινού και αγωνιστείτε στην πορεία για να βυθίσετε πρώτα την δική σας μπάλα. Συλλέξτε αντικείμενα για να ανακτήσετε την αντοχή και να αποφύγετε τους διάφορους κινδύνους της πίστας καθώς τρέχετε ως την μπάλα. Θα χρειαστείτε κάτι παραπάνω από τεχνική για να προχωρήσετε σε αυτήν τη γρήγορη λειτουργία - χρησιμοποιήστε ειδικές ρίψεις και βολές για να σαστίσουν οι αντίπαλοι και να αλλάξετε το αποτέλεσμα υπέρ σας!

Θέλετε την κλασική εμπειρία; Στο Standard Golf, κάθε ρίψη μετράει και κερδίζει το χαμηλότερο σκορ.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ! Κάντε εγγραφή του Mii χαρακτήρα σας σε ένα διάσημο country club για να κάνετε προπόνηση γκολφ και να γίνετε από πρωτάρης επαγγελματίας στο single player Golf Adventure. Αλληλεπιδράστε με γνωστούς χαρακτήρες του Mushroom Kingdom καθώς μαθαίνετε πώς να παίζετε και αντιμετωπίζετε διάφορες προκλήσεις. Διατηρήστε την πρωτοπορία χρησιμοποιώντας τα κέρδη του τουρνουά σας για να αγοράσετε νέα μπαστούνια και ρούχα. Καθώς εξελίσσεστε, θα αποκτάτε εμπειρία για να βελτιώσετε τον χαρακτήρα σας. Ξοδέψτε τους πόντους που έχετε κερδίσει για να αναβαθμίσετε διαφορετικά στατιστικά, όπως ισχύ και ταχύτητα λειτουργίας και εκπαιδεύστε τον χαρακτήρα σας Mii με τον τρόπο που θέλετε! Προχωρήστε σε μία από τις multiplayer λειτουργίες για να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες με τον χαρακτήρα Mii που έχετε εκπαιδεύσει.

ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΧΗ. Τίποτα δεν είναι εκτός ορίων στο Battle Golf - μια ειδική παραλλαγή του Speed Golf όπου κανείς μπορεί να παίξει με εννέα τρύπες στο παιχνίδι ταυτόχρονα. Ο πρώτος παίκτης που θα σκοράρει σε τρεις τρύπες διεκδικεί τη νίκη!

 *Ορισμένες multiplayer λειτουργίες ενδέχεται να απαιτούν πρόσθετες κονσόλες και αντίγραφα παιχνιδιού (πωλούνται ξεχωριστά).
**Για διαδικτυακό παιχνίδι απαιτείται συνδρομή στο Nintendo Switch Online (πωλείται ξεχωριστά) και λογαριασμός Nintendo. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε όλες τις χώρες. Απαιτείται σύνδεση στο internet για πρόσβαση σε online χαρακτηριστικά. Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε το nintendo.co.uk/nintendoswitchonline.

 

SKU: NSW-0382
Κατηγορία: Sports
Εκδότης: NINTENDO
Μοιράσου το:
PEGI 3
Pegi Rating:
PEGI 3
Κατηγορία:
Sports

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.