Balan Wonderworld

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Μαρ 26, 2021
Επιλογή Έκδοσης:

Καλώς ήλθατε σε ένα θαυμάσιο σόου γεμάτο δράση!

Το Balan Wonderworld είναι ένα παιχνίδι platform με κεντρικό θέμα το θέατρο Balan. Με οδηγό τον ομώνυμο μαέστρο, οι πρωταγωνιστές του έργου, η Emma και ο Leo πρέπει να χρησιμοποιήσουν ειδικές ικανότητες από φανταχτερά κοστούμια καθώς περιπλανώνται στην περίεργη και φανταστική χώρα Wonderworld. Εδώ οι αναμνήσεις και τα τοπία από τον πραγματικό κόσμο μπερδεύονται με τα πράγματα που είναι σημαντικά για τους ανθρώπους.

Δώδεκα διαφορετικές ιστορίες σας περιμένουν στο Wonderworld, η κάθε μια με τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά. Εξερευνήστε σε βάθος τις περίπλοκες σκηνές, που είναι γεμάτες από παγίδες και παραπλανήσεις, για να φτάσετε στην καρδιά της κάθε ιστορίας.

Χαρακτηριστικά

  • Το Wonderworld υπάρχει στις καρδιές και στην φαντασία του καθένα. Η ιστορία διαδραματίζεται στο περίεργο και φανταστικό κόσμο του Wonderworld. Εδώ οι θετικές και ευχάριστες αναμνήσεις αναμιγνύονται με την αρνητικότητα και το φόβο. Ο Leo και η Emma παρασύρονται στον κόσμο του Wonderworld από τον αινιγματικό Balan και ξεκινούν ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν τι είναι πραγματικά σημαντικό για αυτούς. Πριν μπορέσουν να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο θα πρέπει να επαναφέρουν  την ισορροπία μέσα τους.
  •  Πάνω από 80 διαφορετικά κοστούμια σας δίνουν όσες δυνάμεις θέλετε! Οι αστέρες του σόου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις του κόσμου φορώντας τα φανταχτερά κοστούμια, και υπάρχουν πάνω από 80 διαφορετικά για να δοκιμάσετε! Πολεμήστε με εχθρούς, περπατήστε στον αέρα, παγώστε τον χρόνο ή χειριστείτε ένα πλήθος από αντικείμενα… οι δυνατότητες είναι ατελέιωτες όταν αποκτάτε ένα νέο κοστούμι.
  • Τοπικό παιχνίδι δύο παικτών. Χαρείτε την φανταστική περιπέτεια παρέα με έναν άλλο παίκτη, ελέγχοντας ο ένας τον Leo και ο άλλος την Emma σε συνεργατικό, τοπικό παιχνίδι δύο παικτών. Συνεργαστείτε και συνδυάστε τις ικανότητες δυο διαφορετικών κοστουμιών και βρείτε νέους τρόπους για να περιπλανηθείτε στο Wonderworld.
  • Περιλαμβάνει Ελληνικούς Υπότιτλους
 *Εάν αγοράσετε την έκδοση για PlayStation 4 θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε στην έκδοση για PlayStation 5. Απαιτούνται δυο χειριστήρια για να παίξετε το παιχνίδι δύο παικτών. Δύο παίκτες μπορούν να μοιραστούν ένα χειριστήριο στο Nintendo Switch.

 

SKU: PS4X-1087
Κατηγορία: Platform
Εκδότης: SQUARE ENIX
Μοιράσου το:
PEGI 7
Pegi Rating:
PEGI 7
Κατηγορία:
Platform

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.