Far Cry 6

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Οκτ 7, 2021
Επιλογή Έκδοσης:

Καλώς ήλθατε στην Yara, έναν τροπικό παράδεισο που έχει παγώσει στο χρόνο.

Το Far Cry® 6 βυθίζει τους παίκτες στον επικίνδυνο κόσμο μιας σύγχρονης επανάστασης.
Ως δικτάτορας της Yara, ο Anton Castillo σκοπεύει να αποκαταστήσει το έθνος στην παλιά του δόξα με οποιονδήποτε τρόπο, και ο γιος του, ο Diego, ακολουθεί τα αιματηρά του βήματα.
Γίνετε αντάρτης μαχητής και κάψτε το καθεστώς τους συθέμελα.

«Είσαι κακός; Είσαι τέρας; " ένας αδίστακτος δικτάτορας ρωτά τον γιο του καθώς βλέπουν διαδηλωτές να ξεχύνονται στους δρόμους για επανάσταση. Ο Anton Castillo ανέλαβε την εξουσία με την υπόσχεση να αποκαταστήσει την παλιά δόξα του κάποτε ευημερούμενο νησιωτικού έθνους της Yara και σχεδιάζει να υλοποιήσει το όραμά του για την μετατροπή της Yara σε παράδεισο με όποιο μέσο απαιτείται. Με τον 13χρονο γιο του Diego, στο πλευρό του, ο Anton κρατά το μέλλον της Yara σφιχτά στα χέρια του.
Η Yara βρίσκεται στην καρδιά της Καραϊβικής, ένας τροπικός παράδεισος που έχει παγώσει στο πέρασμα του χρόνου. Δεκαετίες οικονομικών κυρώσεων έχουν καταστρέψει το έθνος, αφήνοντάς το φτωχό και διχασμένο. Ενώ ορισμένοι Yaranοί ακολουθούν τυφλά τον Anton, άλλοι είναι υπόδουλοι στο όνομα της αποκατάστασης του παραδείσου. Καθώς η βαρβαρότητα του φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα, η οργή ξεσπά και η φωτιά της εξέγερσης ανάβει σε ολόκληρη τη χώρα.
Στο Far Cry® 6, οι παίκτες μυούνται στον γεμάτο αδρεναλίνη, χαοτικό κόσμο μιας σύγχρονης αντάρτικης επανάστασης. Οδηγήστε -ως Dani Rojas, ένας ντόπιος Yaran που μπλέχτηκε στο χάος- το καθεστώς του Anton σε έντονη μάχη μέσα σε ζούγκλες με πλούσια βλάστηση και πυκνοκατοικημένες πόλεις. Σε έναν αγώνα όπου πρέπει να χρησιμοποιήσετε ό, τι έχετε για να κάνετε αυτό που χρειάζεστε, χρησιμοποιήστε ένα οπλοστάσιο με μοναδικά, γεμάτα εκπλήξεις νέα όπλα, οχήματα και συντρόφους-ζώα για να ενώσετε την επανάσταση που θα κάψει το τυραννικό καθεστώς συθέμελα.

ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

  • Γίνεται μέλος της επανάστασης για να εναντιωθείτε στο καταπιεστικό καθεστώς του δικτάτορα Anton Castillo και του έφηβου γιου του Diego, που ενσαρκώνουν οι αστέρες του Χόλιγουντ, Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) και Anthony Gonzalez (Coco).
  • Ζήστε μια εεντυπωσιακή εμπειρία ως Dani Rojas, ένας ντοπιος Yaran που υπερασπίζεται τη χώρα τους από την κυριαρχία του τυράννου. Επιλέξτε να παίξετε τον Dani είτε ως άνδρας είτε ως γυναίκα και βυθιστείτε στο ταξίδι ενός πολίτη που έγινε αντάρτης της επανάστασης.
  • Γνωρίστε ένα ποικιλόμορφο cast αξέχαστων χαρακτήρων μέσα στον πλούσιο κόσμο της Yara, που περιλαμβάνει από έναν πρώην κατάσκοπο της KGB ως έναν χαριτωμένο αλλά ταυτόχρονα φονικό σκύλο.

Η YARA ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

  • Για πρώτη φορά στο Far Cry, γνωρίστε μια άναρχη πρωτεύουσα, την Esperanza. Νικήστε τον Anton στην έδρα της δύναμής του, παραμένοντας κρυμμένος ή εξοντώνοντας τον στρατό του Anton με ανταλλαγή πυρών στους δρόμους.
  • Εξερευνήστε τoν πιο εκτεταμένo χώρο παιχνιδιού Far Cry μέχρι σήμερα και συμμετέχετε σε μια επανάσταση στις ζούγκλες, στις παραλίες και στις πόλεις ενός ολόκληρου νησιωτικού έθνους.

ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΑΡΤΗΣ

  • Εμπλακείτε στη δράση και το χάος της αντάρτικης μάχης στην καρδιά της επανάστασης.
  • Όταν ο αντίπαλος έχει περισσότερα όπλα και στρατώτες ο κάθε αντάρτης θα πρέπει να γίνει στρατός ενός ατόμου. Σε ένα νησί που έχει παγώσει μέσα στο χρόνο θα χρησιμοποιήσετε ό, τι έχετε για να φτιάξετε ό, τι χρειάζεστε και θα αξιοποιήσετε τα μη συμβατικά όπλα σε έναν αγώνα ενάντια σε ένα καταπιεστικό στρατιωτικό καθεστώς.
  • Κανένας αντάρτης δεν χρειάζεται να πολεμάει μόνος του, απολαύστε την συντροφιά ενός ζώου όπως ο Chorizo, ένας αξιολάτρευτος σκύλος που κανένας στρατιώτη

SKU: XB1X-0432
Κατηγορία: First Person Shooter
Εκδότης: UBISOFT
Μοιράσου το:
PEGI 18
Pegi Rating:
PEGI 18
Κατηγορία:
First Person Shooter

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.