Pokémon Brilliant Diamond and Shinning Pearl

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Νοε 19, 2021
Επιλογή Έκδοσης:

Ταξιδέψτε στην περιοχή Sinnoh στο Pokémon Brilliant Diamond και το Pokémon Shining Pearl!

Οι περιπέτειες του Pokémon Brilliant Diamond και του Pokémon Shining Pearl λαμβάνουν χώρα στην περιοχή Sinnoh. Με πλούσια φύση και με το επιβλητικό όρος Coronet στο κέντρο του, το Sinnoh περιλαμβάνει πολλούς μύθους που διασώθηκαν στο πέρασμα των αιώνων. Θα επιλέξετε είτε το Turtwig, είτε το Chimchar ή το Piplup για το πρώτο σας Pokémon και στη συνέχεια θα ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να γίνετε Πρωταθλητής του Pokémon League. Στην πορεία, θα συναντήσετε παίκτες από τον μυστηριώδη οργανισμό Team Galactic και θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε το Θρυλικό Pokémon Dialga.

Εξερευνήστε το ανανεωμένο Grand Underground ή παρουσιάστε ένα Super Contest Show

Το Underground από τα παιχνίδια Pokémon Diamond Version και Pokémon Pearl Version έχει αναβαθμιστεί και τώρα ονομάζεται Grand Underground. Εδώ, μπορείτε να ξεθάψετε πολύτιμο θησαυρό και απολιθώματα Pokémon, να δημιουργήσετε τη δική σας Μυστική Βάση και να πιάσετε Pokémon σε μέρη που ονομάζονται Pokémon Hideaways. Όταν δεν εξερευνείτε το Grand Underground, μπορείτε να λάβετε μέρος σε ένα Super Contest Show! Τα Super Contest Shows είναι δημοφιλείς εκδηλώσεις στην περιοχή Sinnoh,  όπου το καθένα παρουσιάζεται από τέσσερις ερμηνευτές και το Pokémon τους. Το κάθε ζευγάρι συνεργάζεται για να χορέψουν και να επιδείξουν τις ικανότητές τους. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο Grand Underground ή να παρουσιάσετε ένα Super Contest Show με άλλους παίκτες μέσω της τοπικής* ή της διαδικτυακής** επικοινωνίας του συστήματος Nintendo Switch!

Περπατήστε με τα Pokémon σας, αλλάξτε στυλ και προσαρμόστε τα Poké Balls™

Επιλέξτε ένα Pokémon με το οποίο έχετε γίνει φίλοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας για να σας ακολουθεί στο παιχνίδι. Ανάλογα με το Pokémon, θα δείτε διαφορετικές χειρονομίες ή τρόπους περπατήματος και όταν μιλάτε με τα Pokémon σας, αυτό θα ανταποκρίνεται. Θα μπορείτε επίσης να προσθέσετε το δικό σας προσωπικό στυλ! Επιλέξτε μεταξύ πολλών και διαφορετικών ρούχων και ταιριάξτε τα μπλουζάκια με τα παντελονια. Ορισμένα βασίζονται σε μοτίβα Pokémon και άλλα αλλάζουν το χτένισμά σας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Capsule Decoration για να προσθέσετε αυτοκόλλητα και να προσαρμόσετε τα εφέ που εμφανίζονται όταν το Pokémon σας βγαίνει από το Poké Ball του!

*Το παιχνίδι Multiplayer απαιτεί ένα συμβατό χειριστήριο ανά παίκτη. Ενδέχεται να απαιτούνται πρόσθετα χειριστήρια (πωλούνται ξεχωριστά).
**Απαιτείται σύνδεση στο internet κατά τη διάρκεια του online παιχνιδιού. Για να χρησιμοποιήσετε τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πρέπει να δημιουργήσετε έναν Λογαρισμό Nintendo και να αποδεχτείτε τη σχετική συμφωνία. Ισχύει η Πολιτική Ιδιωτικότητας του Λογαριασμού Nintendo. Ορισμένες διαδικτυακές υπηρεσίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Το Online play απαιτεί online συνδρομή επί πληρωμή.

SKU: NSW-0384
Κατηγορία: RPG
Εκδότης: NINTENDO
Μοιράσου το:
PEGI 7
Pegi Rating:
PEGI 7
Κατηγορία:
RPG

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.