Marvel's Guardians of the Galaxy

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Οκτ 26, 2021
Επιλογή Έκδοσης:

Ξεκινήστε μια ξέφρενη, διαγαλαξιακή περιπέτεια παρέα με τους νέους Marvel's Guardians of the Galaxy.

Σε αυτό το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας τρίτου προσώπου, είστε ο Star-Lord και χάρη στην τολμηρή αλλά αμφίβολη ηγεσία σας, έχετε μαζέψει ένα πλήρωμα από απρόσμενους ηρώες. Κάποιος βλάκας (σίγουρα όχι εσείς) έχει ξεκινήσει μια αλυσίδα καταστροφικών γεγονότων και μόνο εσείς μπορείτε να κρατήσετε ενωμένους τους απρόβλεπτους Guardians για να καταπολεμήσετε την ολική διαπλανητική κατάρρευση. Χρησιμοποιήστε Element Blasters, ομαδικούς ελιγμούς, εκτελέστε δυναμικές κλωτσιές με τα jet boots, τίποτα δεν είναι εκτός ορίων. Αν νομίζετε ότι όλα θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα, σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις και οι συνέπειες των πράξεών σας να είναι εγγυημένες να κρατήσουν τους Guardians σε επιφυλακή. Σε αυτή την πρωτότυπη ιστορία Marvel’s Guardians of the Galaxy, θα συναντήσετε νέα ισχυρά όντα και μοναδικές ερμηνείες εμβληματικών χαρακτήρων, όλοι τους μπλεγμένοι στη μάχη που θα αποφασίσει τη μοίρα του γαλαξία. Ήρθε η ώρα να δείξετε στο σύμπαν τι αξίζετε. Θα τα καταφέρετε. Μάλλον.

  • ΗΓΗΘΕΙΤΕ ΤΩΝ GUARDIANS OF THE GALAXY. Παίζετε ως Star-Lord, οπότε τίποτα δεν είναι εκτός ορίων με το τολμηρό στυλ μάχης σας. Χρησιμοποιήστε Element Blasters, ομαδικούς ελιγμούς και εκτελέστε δυναμικές κλωτσιές με τα jet boots. Με τους Guardians να αγωνίζονται στο πλευρό σας, πάρτε στρατηγικές αποφάσεις και υπερισχύστε ενάντια στους αντιπάλους σας με μοναδικές επιθέσεις. Οι συνέπειες των αποφάσεών σας θα κυμαίνονται από διασκεδαστικές και ανάλαφρες έως απρόσμενες και αναπάντεχες καθώς η ιστορία εξελίσσεται.
  • ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η νεοσύστατη ομάδα σας πρέπει να σώσει το σύμπαν σε αυτή τη νέα αλλά πιστή απόδοση των Guardians of the Galaxy. Ξεκινήσατε μια αλυσίδα καταστροφικών γεγονότων που σας οδήγησε να περιπλανηθείτε σε συναρπαστικούς κόσμους που κατοικούνται από εμβληματικούς αλλά και πρωτότυπους χαρακτήρες της Marvel. Δυναμώστε τη μουσική της δεκαετίας του '80 και ετοιμαστείτε για περιπέτεια.
  • ΑΠΟ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ ΣΕ ΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ. Είστε ο μόνος που κρατάει ενωμένους τους Guardians, οπότε θα πρέπει να γίνετε καλός αρχηγός και γρήγορα. Με αυτήν την περίπου οικογένεια στο πλευρό σας, θα γελάσετε και θα κλάψετε καθώς ξεκινάτε μαζί την περιπέτεια στο σύμπαν. Ό, τι και να σας περιμένει στην επόμενη γωνία, ξέρετε ότι θα είναι εντυπωσιακό.


Εάν είστε ήδη κάτοχος της έκδοσης PS4 αυτού του παιχνιδιού, μπορείτε να αποκτήσετε την ψηφιακή έκδοση PS5 χωρίς επιπλέον κόστος και δεν χρειάζεται να αγοράσετε αυτό το προϊόν. Οι κάτοχοι του παιχνιδιού σε PS4 πρέπει να τοποθετούν τον δίσκο παιχνιδιού στο PS5  κάθε φορά που θέλουν να κάνουν λήψη ή να παίξουν την ψηφιακή έκδοσης του παιχνιδιού για PS5. Οι κάτοχοι του παιχνιδιού σε PS4 που αγόρασαν την κονσόλα PS5™ Digital Edition (χωρίς οδηγό δίσκου) δεν μπορούν να αποκτήσουν την έκδοση PS5 χωρίς επιπλέον κόστος. 

SKU: PS5X-0121
Κατηγορία: Action/Adventure
Εκδότης: SQUARE ENIX
Μοιράσου το:
PEGI 16
Pegi Rating:
PEGI 16
Κατηγορία:
Action/Adventure

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.