Super Mario 3D All-Stars

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Σεπ 18, 2020
Επιλογή Έκδοσης:

3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, 1 ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ!

Ανακαλύψτε τρεις από τις μεγαλύτερες 3D περιπέτειες του Mario με το Super Mario 3D All-Stars στο Nintendo Switch! Αυτό το ειδικό πακέτο περιλαμβάνει τα: Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy, όλα βελτιστοποιημένα για το Nintendo Switch, με ανανεωμένα γραφικά HD, Joy-Con χειρισμούς, καθώς και ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής με τα επικά soundtrack και από τα τρία παιχνίδια!

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ

Ακούστε διαχρονικά τραγούδια Super Mario. Ακούστε συνολικά 175 εμβληματικά κομμάτια και από τα τρία παιχνίδια! Είτε θέλετε να σηκωθείτε και να χορέψετε ή να πάρετε λίγο χρόνο για χαλάρωση - αυτή η συλλογή διαθέτει μουσική που ταιριάζει στη διάθεσή σας.

Super Mario 64 ™ - ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. Με ένα διαχρονικό σχήμα ελέγχου που υπάχρει σε κάθε μία από τις 3D περιπέτειες του Mario από την εποχή που το Super Mario 64 σηματοδότησε το λαμπρό ντεμπούτο του Mario στον κόσμο του 3D. Κάντε άλματα από τους τοίχους, backflips ή πετάξτε καθώς εξερευνείτε τους πίνακες στο κάστρο της Princess Peach για να συλλέξετε Power Stars και να σταματήσετε τον Bowser!

Super Mario Sunshine ™ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. Ώρα να πάτε στην παραλία! Ο Μάριο ταξιδεύει στην όμορφη Νήσο Delfino για τροπικές διακοπές με τους φίλους του, αλλά τελικά πρέπει να συνεργαστεί με τον αξιόπιστο F.L.U.D.D. για να αποκαλύψει μια σκιερή πλοκή και τον εγκέφαλο που κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Ο καινούργιος φίλος του, επιτρέπει επίσης στον Μάριο να διασχίζει τους κόσμους με κάθε είδους μοναδικούς τρόπους χάρη στην υπέροχη αντλία νερού!

Super Mario Galaxy ™ - ΜΙΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ. Ο Μάριο ξεκινά μια διαγαλαξιακή αναζήτηση για να βοηθήσει τη Rosalina και να σώσει την Princess Peach από την ισχυρότατη αστρονομική επίθεση του Bowser. Αψηφίστε τη βαρύτητα και μεταβείτε σε πλανήτες με προαιρετικούς χειρισμούς κίνησης ή δώστε το ένα Joy-Con σε έναν φίλο για να έχετε επιπλέον βοήθεια με τη λειτουργία Co-Star*!

ΝΕΟ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ!

  • Και τα τρία παιχνίδια είναι βελτιστοποιημένα για το Nintendo Switch με ανανεωμένους χειρισμούς Joy-Con - συμπεριλαμβανομένου του rumble! Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα χειριστήρια Joy-Con για να μιμηθείτε τα αυθεντικά χειριστήρια Wii Remote** ενώ παίζετε το Super Mario Galaxy.
  • Με ανανεωμένα γραφικά HD και βελτιωμένη ανάλυση εικόνας, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τις πολλές περιπέτειες του Mario!
  • Περιλαμβάνονται τρία soundtrack με πάνω από 170 νοσταλγικές μελωδίες. Απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία μουσικής από κάθε παιχνίδι ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε!

* Εάν παίζετε στο Nintendo Switch Lite, απαιτούνται ανεξάρτητα χειριστήρια Joy-Con που πωλούνται ξεχωριστά. Ανατρέξτε στη διεύθυνση support.nintendo.com/switch/play για λεπτομέρειες.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΩΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 **

** Ενώ το Super Mario 3D All-Stars θα είναι διαθέσιμο για αγορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε ειδική αναγνώριση της 35ης επετείου του Super Mario Bros., οι κάτοχοι του παιχνιδιού μπορούν να παίξουν ολόκληρο το περιεχόμενό του και μετά τις 31 Μαρτίου 2021 και μπορούν επίσης να το κατεβάσουν εκ νέου από το Nintendo eShop εάν το λογισμικό έχει αρχειοθετηθεί ή διαγραφεί.

SKU: NSW-0332
Κατηγορία: Platform
Εκδότης: NINTENDO
Μοιράσου το:
PEGI 7
Pegi Rating:
PEGI 7
Κατηγορία:
Platform

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.