NBA 2K21

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Σεπ 4, 2020
Επιλογή Έκδοσης:

Εκδόσεις Xbox Series X/ PlayStation 5

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ

  • ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ Η επόμενη γενιά των παιχνιδιών μπάσκετ είναι εδώ. Με γραφικά που κόβουν την ανάσα, η γραφική απεικόνιση και η όλη ατμόσφαιρα του NBA 2K αποπνέουν μια πραγματικά πρωτόγνωρη αίσθηση ρεαλισμού. Ολόκληρα γήπεδα ζωντανεύουν με ρεαλιστικές αντιδράσεις σε πραγματικό χρόνο για κάθε θεατή, οπαδό, παίκτη προσωπικό ασφαλείας κ.ο.κ. Ποτέ ως τώρα δεν νιώσατε τόσο «μέσα» στο παιχνίδι.
  • ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Εξερευνήστε μια τεράστια πόλη που απαρτίζεται από πολλές γειτονιές σε αυτήν την εντελώς ανασχεδιασμένη εμπειρία παιχνιδιού ρόλων με κεντρικό θέμα το μπάσκετ. Εκπροσωπήστε τη δική σας παράταξη, κερδίστε πόντους ανάλογα τη φήμη σας και βάλτε υποψηφιότητα ακόμα και για δήμαρχος με συνεχείς αναμετρήσεις που καθορίζουν ποια πλευρά κάνει κουμάντο στην πόλη.
  • ΠΙΟ ΟΜΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ∆ΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙ∆Ι Η κίνηση και η όλη αίσθηση του NBA 2K ποτέ δεν ήταν τόσο καλή. Με επόμενης γενιάς τεχνολογία απόδοσης της κίνησης των παικτών, οι παίκτες αντιδρούν και κινούνται πιο ομαλά, ρεαλιστικά και αποφασιστικά στο παρκέ, ενώ η μηχανή Impact Engine παρέχει ένα νέο επίπεδο ρεαλισμού στη φυσικότητα των κινήσεων του NBA 2K, ώστε να νιώθετε σχεδόν την αλληλεπίδραση των παικτών στον αγώνα. Με το νέο Advanced Pro Stick έχουν ξεκλειδωθεί νέοι τρόποι για τον χειρισμό της μπάλας αλλά και τις πάσες.
  • MyCAREER Ξεκινήστε μια καριέρα στο μπάσκετ που θυμίζει κινηματογραφική ταινία με τη νέα ιστορία The Long Shadow. Ξεκινήστε με τον δικό σας παίκτη MyPLAYER ήδη από το σχολείο και κατόπιν επιλέξτε καριέρα ανάμεσα σε επίσημες κολεγιακές ομάδες, ή μια απευθείας καριέρα στο επαγγελματικό μπάσκετ σε μια από τις 29 ομάδες του G League στον δρόμο σας για το NBA. Το απόλυτο πεπρωμένο σας περιμένει.
  • MyTEAM Συλλέξτε κάρτες και ανταγωνιστείτε απέναντι σε μια παγκόσμια κοινότητα με το 2K Fantasy card collector. Φτιάξτε το δικό σας φανταστικό ντριμ τιμ με παίκτες από κάθε εποχή του NBA. Κάτι νέο που υπάρχει στο 2K21 είναι οι σεζόν περιορισμένου χρόνου που παρέχουν μοναδικές επιβραβεύσεις, καθώς ανταγωνίζεστε σε νέους και επανεμφανιζόμενους τρόπους παιχνιδιού MyTEAM.

Εκδόσεις Xbox One / PlayStation 4 / Nintendo Switch

To NBA 2K21 είναι ο τελευταίος τίτλος της παγκοσμίως γνωστής σειράς NBA 2K και σας φέρνει την κορυφαία εμπειρία μπάσκετ.

Με εκτενείς βελτιώσεις σε γραφικά, παιχνίδι, χαρακτηριστικά της διαδικτυακής κοινότητας και τον συναγωνισμό, και με πλούσιες και ποικίλες καταστάσεις παιχνιδιού, το NBA 2K21 προσφέρει πλήρη εμβάθυνση σε όλες τις πτυχές του μπάσκετ και της κουλτούρας NBA – όπου ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ

  • MyCAREER Ξεκινήστε μια καριέρα στο μπάσκετ που θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Τα όνειρά σας στο προσαρμοσμένο MyPLAYER αρχίζουν στο γυμναστήριο του σχολείου σας, συνεχίζονται με δέκα επίσημες κολεγιακές ομάδες και κορυφώνονται στο NBA όπου περιμένει το πεπρωμένο σας.
  • ΝΕΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Μια νέα θέα για τον νέο σας εαυτό. Εξερευνήστε μια παραλιακή γειτονιά με νέα αισθητική και γραφικά. Επιδείξτε τις δεξιότητες και το στυλ σας στο πάρκο, μπείτε στην ομάδα των ημιεπαγγελματιών και κερδίστε ανταμοιβές σε συμβάντα που ανανεώνονται δυναμικά, στο 2K Compete Events.
  • MyTEAM Συλλέξτε κάρτες και ανταγωνιστείτε απέναντι σε μια παγκόσμια κοινότητα με το 2K Fantasy card collector. Φτιάξτε το δικό σας φανταστικό ντριμ τιμ με παίκτες από κάθε εποχή του NBA. Κάτι νέο που υπάρχει στο 2K21 είναι οι σεζόν περιορισμένου χρόνου που παρέχουν μοναδικές επιβραβεύσεις, καθώς ανταγωνίζεστε σε νέους και επανεμφανιζόμενους τρόπους παιχνιδιού MyTEAM.
  • ELITE GAMEPLAY Απολαύστε ασύγκριτο χειρισμό της μπάλας, χάρη στο προηγμένο Pro Stick. Στοχεύστε με ακρίβεια και επιδεξιότητα όταν εκτελείτε βολές με άλμα και λέι απ και ξεκλειδώστε νέες χαρακτηριστικές κινήσεις για ντρίμπλες με πιο αποτελεσματικό χειρισμό της μπάλας.
  • 2K BEATS SOUNDTRACK Μια νέα λίστα αναπαραγωγής με 50 φρέσκια κομμάτια από όλον τον κόσμο. Αυτή η εκλεκτή ποικιλία τραγουδιών από γνωστά και μη ονόματα, θα σας κρατήσει συντροφιά σε άπειρες ώρες παιχνιδιού.

SKU: PS4X-0649
Κατηγορία: Sports
Εκδότης: TAKE 2
Μοιράσου το:
PEGI 3
Pegi Rating:
PEGI 3
Κατηγορία:
Sports

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.