Romance of the Three Kingdoms XIV

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Φεβ 28, 2020
Επιλογή Έκδοσης:

Κυριαρχήστε στη ξηρά, πάρτε στα χέρια σας τη μοίρα της Κίνας. Κατακτήστε περιοχές και υψώστε τη σημαία σας!

Η διαμάχη για τη χώρα θα γεννήσει νέες στρατηγικές. Το απέραντο τοπίο της Κίνας αναπαρίσταται σε έναν ρεαλιστικό χάρτη με όλα τα χαρακτηριστικά να έχουν αποτυπωθεί με πιστότητα. Ο τεράστιος χάρτης αποτελείται από 46 πόλεις και περίπου 340 επικράτειες. Οι επικράτειες αποτελούνται από μικρότερες περιοχές και η διαμάχη για τη γή απεικονίζεται μέσα από χρώματα. Μπορείτε να κατακτήσετε επικράτειες για να ενοποιήσετε τη χώρα και να διευρύνετε την επιρροή σας.

Υλοποιήστε νέες στρατηγικές για να προστατέψετε το μέτωπο και τις γραμμές ανεφοδιασμού σας. Όταν ο στρατός σας βρίσκεται σε πορεία, η πόλη από την οποία ξεκινήσατε πρέπει να συνδέεται με τον στρατό σας μέσα από περιοχές που κατέχετε για να λειτουργεί σωστά η γραμμή ανεφοδιασμού σας και να λαμβάνετε προμήθειες. Αν η σύνδεση αυτή διακοπεί, τότε ο στρατός σας θα μείνει από προμήθειες, θα αποδυναμωθεί και θα διασπαστεί. Η προστασία των γραμμών θα πρέπει να είναι βασικό κομμάτι της στρατηγικής σας.

Βασικές αλλαγές στο τμήμα Διοίκησης ανάλογα με την πολιτική και το δόγμα. Οργανώστε την Διοίκηση, που αποτελεί το κέντρο της δύναμης σας για να επεκτείνετε τη στρατηγική σας. Η Διοίκηση απεικονίζεται ως οργανόγραμμα και όταν προστίθενται αξιωματικοί, αποκτάτε διάφορες εντολές και ιδιότητες. Είναι σημαντικό να επεκτείνετε τη διοίκηση ανάλογα με τη στρατηγική που θέλετε να ακολουθήσετε.

Πάνω από 150 χαρακτήρες και πάνω από 1000 αξιωματικοί! Περιλαμβάνονται πάνω από 1000 αξιωματικοί ο καθένας με την δική του ιδιότητα. Υπάρχουν πάνω από 150 χαρακτήρες οι οποίοι είναι κατάλληλοι είτε για μάχη είτε για διοίκηση. Μερικοί αξιωματικοί κατέχουν δυναμικό και μοναδικό χαρακτήρα, και η χρήση του κατάλληλου αξιωματικού στην κατάλληλη θέση θα διευκολύνει το δρόμο σας προς τη νίκη.

SKU: PS4X-0600
Κατηγορία: Strategy
Εκδότης: TECMO KOEI
Μοιράσου το:
PEGI 12
Pegi Rating:
PEGI 12
Κατηγορία:
Strategy

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.