Far Cry New Dawn

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Φεβ 15, 2019
Επιλογή Έκδοσης:

Δεκαεπτά χρόνια μετά από μια παγκόσμια πυρηνική καταστροφή, ο πολιτισμός επανεμφανίζεται από το χάος για να βρει έναν κόσμο δραματικά αλλαγμένο.

Στην επαρχία Hope της Montana, ο πληθυσμός που έχει επιβιώσει έχει χωριστεί σε διαφορετικές ομάδες, η καθεμία με τους δικούς της κανόνες επιβίωσης. Σε αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων, η συμμορία Highwaymen υπό τη ηγεσία των δίδυμων αδελφών Mickey και Lou, ταξιδεύει από μέρος σε μέρος αρπάζοντας όλες τις προμήθειες από παντού. Οι Επιζήσαντες (Survivors) προσπαθούν να υπερασπιστούν τον τόπο τους ενάντια στις επιθέσεις των Highwaymen και είναι στο χέρι σας να τους βοηθήσετε και να ηγηθείτε της μάχης.Στο νέο επεισόδιο της βραβευμένης σειράς Far Cry, είστε η τελευταία γραμμή άμυνας στην μεταμορφωμένη, αποκαλυπτική επαρχία Hope. Βοηθήστε τους Επιζήσαντες (Survivors) να γίνουν πιο δυνατοί, φτιάξτε ένα αυτοσχέδιο οπλοστάσιο μέσα από την Κλιμάκωση (Escalations) και Αποστολές (Expeditions) σε όλη τη περιοχή και κάντε απρόσμενες συμμαχίες για να πολεμήσετε και να επιβιώσετε σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά

Πολεμήστε για την επιβίωση σε έναν κόσμο μετά την Αποκάλυψη

  • Τεράστια λιβάδια με λουλούδια και πυκνή βλάστηση σας προσκαλούν σε ένα πανέμορφο αλλά θανατηφόρο τοπίο για να το εξερευνήσετε μόνος ή με έναν φίλο σε co-op παιχνίδι δύο παικτών.
  • Η πανίδα δεν έχει επιζήσει ανέγγιχτή από την καταστροφή, με μερικά ζώα να έχουν εξελιχθεί με ιδιαίτερες φυσικές άμυνες.

Αξέχαστοι χαρακτήρες συγκρούονται με ένα ανελέητο δίδυμο

  • Συγκρουστείτε με τους βάναυσους Highwaymen και τις δίδυμες ηγέτιδες Mickey και Lou. Γνωστές ως 'Οι Δίδυμες' συνδυάζουν μυαλό και μυς για να δώσουν στο στρατό τους τον απόλυτο έλεγχο στην επαρχία Hope.
  • Προσλάβετε Συμμάχους (Guns for Hire) και Ζώα (Fangs for Hire) για να πολεμήσουν στο πλευρό σας. Αυτοί οι νέοι, αλλά και παλιοί, σύμμαχοι φέρνουν στη μάχη τις δικές τους μοναδικές ικανότητες.
  • Βρείτε τον ηγέτη της πρώην αίρεσης που προφήτευσε την κατάρρευση του πολιτισμού: τον Joseph Seed.

Μεγαλώστε τους Επιζήσαντες για να δημιουργήσετε τη βάση σας.

  • Ειδικοί (Specialists) βοηθάνε τους Επιζήσαντες (Survivors) να φτιάξουν όπλα και οχήματα, να εκπαιδεύσουν τους Συμμάχους (Guns for Hire) και έρχονται και σε Αποστολές (Expeditions) από τα οκτώ συγκροτήματα της βάσης σας: τον πάγκο εργασίας, την κατασκήνωση εκπαίδευσης, το εργαστήριο εκρηκτικών, το νοσοκομείο, το γκαράζ, τον θεραπευτικό κήπο, τη χαρτογράφηση και τις αποστολές.
  • Μεγαλώστε την κοινότητας και αναβαθμίστε τη βάση σας για να βελτιώσετε τις εγκαταστάσεις και να ξεκλειδώσετε πιο αποτελεσματικά όπλα και εξοπλισμό.

Πολεμήστε για την επιβίωση στην περιοχή Hope αλλά και παραπέρα.

  • Συμπλακείτε με τους Highwaymen στην Κλιμάκωση (Escalation), καταλαμβάνοντας τα φυλάκια τους και λεηλατώντας τα για Αιθανόλη. Όταν οι Highwaymen επιστρέψουν με ενισχύσεις, μπορείτε να τους πολεμήσετε ξανά για μια μεγαλύτερη πρόκληση και περισσότερη από την πολύτιμη Αιθανόλη.
  • Για πρώτη φορά στο Far Cry η περιπέτεια δεν είναι απλά τοπική. Βρείτε από την περιοχή Hope σε συναρπαστικές Αποστολές (Expeditions) σε μοναδικές τοποθεσίες σε όλες τις Η.Π.Α. όπως βάλτους, φαράγγια και παραθαλάσσιες περιοχές.
  • Οι Αποστολές (Expeditions) και τα Φυλάκια (Outposts) είναι διαφορετικά κάθε φορά που παίζετε, για να έχετε πιο δύσκολες και απρόσμενες προκλήσεις κάθε φορά.

SKU: CD00-02678
Κατηγορία: First Person Shooter
Εκδότης: UBISOFT
Μοιράσου το:
PEGI 18
Pegi Rating:
PEGI 18
Κατηγορία:
First Person Shooter

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.