Life is Strange 2

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Δεκ 3, 2019
Επιλογή Έκδοσης:

Η βραβευμένη σειρά Life is Strange συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία με μια ολοκαίνουργια ιστορία από την DONTNOD Entertainment.

Μετά από ένα τραγικό συμβάν, οι αδελφοί Sean και Daniel Diaz φεύγουν από το σπίτι τους. Φοβούμενοι την αστυνομία και έχοντας να διαχειριστούν την πρόσφατα εκδηλωθείσα τηλεκινητική δύναμη του Daniel (ικανότητα μετακίνησης αντικειμένων με το μυαλό), τα αγόρια αποφασίζουν να ταξιδέψουν στο Μεξικό και συγκεκριμένα στην γενέτειρα πόλη του πατέρα τους, το Πουέρτο Λάμπος, για να βρούν ασφάλεια.

Από την μια στιγμή στην άλλη ο δεκαεξάχρονος Sean βρίσκεται υπεύθυνος για την ασφάλεια, την στέγαση και τη διδασκαλία του Daniel για το τι είναι σωστό και τι λάθος. Καθώς η δύναμη του Daniel μεγαλώνει ο Sean πρέπει να ορίσει τους κανόνες με τους οποίους θα ζουν. Να κρατήσουν την δύναμη μυστική ή να την χρησιμοποιήσουν για να τους βοηθήσει στο ταξίδι τους; Να ζητιανέψουν, να δανειστούν ή να κλέψουν; Να αναζητήσουν βοήθεια από το οικογενειακό τους περιβάλλον ή να παραμείνουν κρυμμένοι;
Οι επιλογές του Sean διαμορφώνουν τις μοίρες των αδερφών Diaz και τις ζωές όσων συναντούν.
Από το Σιάτλ, στο Πόρτλαντ, στην Καλιφόρνια ... μέσω βενζινάδικων, εγκαταλελειμμένων σκαφών, υπόστεγων και δασών ... ο δρόμος προς το Μεξικό είναι μακρύς και γεμάτος κίνδυνους - αλλά και με φιλία, εκπλήξεις, και ευκαιρίες. Αυτό είναι το ταξίδι που μπορεί να θεμελιώσει τον άρρικτο αδελφικό δεσμό του Sean και του Daniel ... ή να τους ταράξει συθέμελα.

Χαρακτηριστικά

  • Βραβευμένη αφήγηση
  • Ο Daniel μαθαίνει συνέχεια από τον Sean - και ότι τον διδάσκει έχει μακροχρόνιες συνέπειες
  • Εκθαμβωτικές εικόνες και υφές ζωγραφισμένες στο χέρι
  • Πρωτότυπη και συναισθηματική μουσική επένδυση από τον Jonathan Morali, συνθέτη του αρχικού LIfe is Strange καθώς και αδειοδοτημένα κομμάτια από τους Phoenix, The Streets, Sufjan Stevens, Bloc Party, First Aid Kit και πολλούς άλλους.
Το Life is Strange 2 περιλαμβάνει:
  • Την πλήρη σεζόν (επεισόδια 1 έως 5). *Το Επεισόδιο 5 παρέχεται ως ψηφιακή μεταφόρτωση.
  • Εξτρά παιχνίδι: The Awesome Adventures of Captain Spirit
  • Σήματα Arcadia Bay: Εξατομικεύστε το σακίδιο του Sean μέσα στο παιχνίδι.

SKU: CD00-02705
Κατηγορία: Action/Adventure
Εκδότης: SQUARE ENIX
Μοιράσου το:
PEGI 18
Pegi Rating:
PEGI 18
Κατηγορία:
Action/Adventure

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.