The Outer Worlds

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Οκτ 25, 2019
Επιλογή Έκδοσης:

Tο The Outer Worlds είναι ένα νέο sci-fi RPG, ενός παίκτη σε πρώτο πρόσωπο, από την Obsidian Entertainment και το Private Division.

Στο The Outer Worlds, ξυπνάς από τη χειμερία νάρκη σε ένα αποικιστικό πλοίο που χάθηκε στη διαδρομή προς το Halcyon,την πιο απομακρυσμένη αποικία από τη Γη που βρίσκεται στην άκρη του γαλαξία. Και ξαφνικά βρίσκεσαι στη μέση μιας βαθιάς συνωμοσίας που απειλεί να καταστρέψει το Halcyon. Καθώς εξερευνάς τα πιο μακρινά μέρη του διαστήματος και συναντάς διάφορες παρατάξεις όπου όλοι αγωνίζονται για την κυριαρχία, ο χαρακτήρας που αποφασίζεις να γίνεις και οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα καθορίσουν το πώς ξεδιπλώνεται αυτή η ιστορία. Στο εταιρικό σχέδιο για την αποικία, είσαι ο απρόβλεπτος παράγοντας.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Η RPG ιστορία που βασίζεται στον παίκτη: Σύμφωνα με την παράδοση της Obsidian, ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεις το The Outer Worlds εξαρτάται από εσένα. Οι επιλογές σου επηρεάζουν όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η ιστορία αλλά και το χτίσιμο του χαρακτήρα σου, τις συνοδευτικές ιστορίες και τα σενάρια τελικού παιχνιδιού.
  • Μπορεί να είσαι αδύναμος, με έναν καλό τρόπο: Νέο στο The Outer Worlds είναι η ιδέα των αδυναμιών. Ένας συναρπαστικός ήρωας δημιουργείται από τις αδυναμίες που φέρει μέσα του. Παίζοντας το The Outer Worlds, το παιχνίδι παρακολουθεί την εμπειρία σου για να βρει πράγματα στα οποία δεν είσαι ιδιαίτερα καλός. Συνεχίζουν να σου επιτίθενται οι Raptidons; Αν πάρεις το Raptiphobia flaw σου δίνεται ένα debuff όταν αντιμετωπίζεις τα αιμοβόρα πλάσματα, αλλά σε ανταμείβει άμεσα με ένα πρόσθετο perk χαρακτήρα. Αυτή η προαιρετική προσέγγιση παιχνιδιού σε βοηθά να δημιουργήσεις τον χαρακτήρα που θέλεις κατά την εξερεύνηση του Halcyon.
  • Οδήγησε τους συντρόφους σου: Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου στην απομακρυσμένη αποικία, θα συναντήσεις πλήθος χαρακτήρων που θα θέλουν να ενταχθούν στο πλήρωμά σου. Οπλισμένοι με μοναδικές ικανότητες, αυτοί οι σύντροφοι έχουν όλοι τις δικές τους αποστολές, κίνητρα και ιδανικά. Εναπόκειται σε εσένα να τους βοηθήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους ή να τους μετατρέψεις σε δικούς σου σκοπούς.
  • Εξερεύνησε την εταιρική αποικία: Το Halcyon είναι μια αποικία στην άκρη του γαλαξία που ανήκει και τελεί υπό τη διαχείριση ενός εταιρικού συμβουλίου. Ελέγχουν τα πάντα ... εκτός από τα εξωγήινα τέρατα που έμειναν πίσω, όταν η γαιομορφοποίηση των δύο πλανητών της αποικίας δεν πήγε ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο. Βρες το σκάφος σου, δημιούργησε το πλήρωμά σου και εξερεύνησε τους οικισμούς, τους διαστημικούς σταθμούς και άλλες ενδιαφέρουσες τοποθεσίες σε όλο το Halcyon.

Η έκδοση του The Outer Worlds για Nintendo Switch κυκλοφορεί στις 5 Ιουνίου 2020.

SKU: PS4X-0551
Κατηγορία: RPG
Εκδότης: TAKE 2
Μοιράσου το:
PEGI 18
Pegi Rating:
PEGI 18
Κατηγορία:
RPG

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.