NINTENDO LABO Toy-Con 03 Vehicle Kit

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Σεπ 14, 2018
Επιλογή Έκδοσης:

Ένας νέος τρόπος παιχνιδιού.

Κατασκευάστε δημιουργίες Toy-Con με αναλυτικές οδηγίες. Συνδυάστε δημιουργίες Toy–Con με το Nintendo Switch για να παίξετε με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Εξερευνήστε πώς λειτουργεί η μηχανική όσο κατασκευάζετε και παίζετε με τις δημιουργίες Toy-Con!

Nintendo Labo: Vehicle Kit, η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια Nintendo Labo!

Περιλαμβάνει τα Toy-Con Key, Toy-Con Pedal, Toy-Con Car, Toy-Con Plane και Toy-Con Submarine. Θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε ένα εκπληκτικό ταξίδι από ξηρά, θάλασσα ή αέρα. Ακολουθήστε τον απλό και έξυπνο αναλυτικό οδηγό στο λογισμικό Nintendo Labo και θα είστε έτοιμοι σε χρόνο ρεκόρ. Αλλάξτε στη στιγμή για να ταιριάξετε με το στυλ παιχνιδιού σας. Απλά μετακινήστε το Toy-Con Key σας σε διαφορετικό χειριστήριο Toy-Con και παρακολουθήστε το όχημά σας στην οθόνη να μεταμορφώνεται σε καινούριο, δημιουργώντας μια απρόσκοπτη μετάβαση στην επιλεγμένη μέθοδο μεταφοράς σας.

Οδηγήστε: Καθίστε στη θέση του οδηγού του Car Toy-Con του δικού σας 4x4 καθώς καλύπτετε διαφορετικό έδαφος, εκτός δρόμου στην έρημο ή το δάσος και ακόμη και στις πόλεις. Αν νιώθετε ότι τα πράγματα πηγαίνουν πολύ αργά, τραβήξτε το κορδόνι για να πάρετε την ώθηση που χρειάζεστε! Μην ξεχάσετε να γεμίσετε το ρεζερβουάρ για τις μακρινές διαδρομές!

Πετάξτε: Για όλα τα Mavericks, δημιουργήστε το δικό σας joystick πτήσης για το Plane Toy-Con. Κατακτήστε τους ουρανούς και αποκτήστε πανοραμική θέα του περιβάλλοντός σας όσο διασχίζετε τα σύννεφα. Μπορείτε να εκτοξεύσετε πυραύλους από το αεροπλάνο σας. Αλλά βεβαιωθείτε ότι μένετε προσηλωμένοι στον στόχο!

Καταδυθείτε: Δημιουργήστε το Submarine Toy-Con και καταδυθείτε για να βρείτε τον θησαυρό κάτω από τα κύματα και να εξερευνήσετε το κρυμμένο βασίλειο κάτω από τη θάλασσα. Χρησιμοποιήστε τον γάντζο σας για να πάρετε αυτά τα σεντούκια θησαυρού από δυσπρόσιτα μέρη.

Προσαρμόστε τις δημιουργίες Toy-Con με τα δικά σας δημιουργικά σχέδια. Δώστε χρώμα και τοποθετήστε αυτοκόλλητα, τροποποιήστε το σχήμα ή δημιουργήστε εξατομικευμένα κομμάτια, όποτε θέλετε να φτιάξετε το δικό σας, μοναδικό αξεσουάρ! (Το Nintendo Labo Customisation Set πωλείται χωριστά)

Συμβατό με το Mario Kart 8 Deluxe!

Νιώστε ότι είστε πραγματικά στη θέση του οδηγού χρησιμοποιώντας τα Toy-Con Car, Pedal, και Key του Nintendo Labo: Vehicle Kit! Ελέγξτε το kart σας στο παιχνίδι Mario Kart 8 Deluxe για Nintendo Switch. Απλά επιλέξτε το εικονίδιο Nintendo Labo από το μενού του παιχνιδιού Mario Kart 8 για να ξεκινήσετε αφού έχετε πραγματοποιήσει λήψη της τελευταίας ενημέρωσης λογισμικού.

Προειδοποίηση: Μην εκθέτετε το Nintendo Labo σε πηγή θερμότητας, υψηλές θερμοκρασίας ή άμεσο ηλιακό φως για να αποφύγετε τραυματισμό ή ζημιά. Οι ενήλικες πρέπει να επιθεωρούν τη χρήση αυτού του προϊόντος από παιδιά.

Συμβουλή! Μην πετάξετε τα παραλληλόγραμμα χαρτόνια αφού αφαιρέσετε τα κομμάτια των Toy-Con! Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως πατρόν για να φτιάξετε ανταλλακτικά κομμάτια ή να κάνετε τις δικές σας τροποποιήσεις και να φτιάξετε νέα σχέδια!

Δεν χρειάζεται ψαλίδι ή κόλλα. Όλα όσα χρειάζεστε για τις κατασκευές περιλαμβάνονται στο κουτί.*

* Η κονσόλα Nintendo Switch απαιτείται για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Nintendo Labo και πωλείται ξεχωριστά.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Χαρτόνι x25 (περιλαμβάνει ένα έξτρα φύλλο για προσαρμογή)
  • Ανακλαστικό φύλλο x1
  • Σπογγώδες φύλλο x1
  • Κορδόνι (μπλε) x1
  • Σετ κρίκων (γκρι) x2
  • Σετ κρίκων (κόκκινο) x2
  • Λαστιχάκια** (μεγάλα) x1 + ανταλλακτικά
  • Λαστιχάκια** (μι

SKU: NSW-0087
Κατηγορία: Family Games
Εκδότης: NINTENDO
Μοιράσου το:
PEGI 3
Pegi Rating:
PEGI 3
Κατηγορία:
Family Games

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.