Monster Hunter Generation Ultimate

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Αυγ 28, 2018
Επιλογή Έκδοσης:

Το Monster Hunter Generations Ultimate είναι η συνέχεια του Monster Hunter Generations, έρχεται αποκλειστικά στο Nintendo Switch. Παίξτε ως γενναίο κυνηγός που αντιμετωπίζει τεράστια τρομακτικά τέρατα τα οποία όμως σας παρέχουν υλικά για να δημιουργήσετε μοναδικά όπλα και εξοπλισμό. Πηγαίνετε σε εκατοντάδες αποστολές, μόνος ή παρέα με φίλους, προστατέψτε τα χωριά από την απειλή των τεράτων γνωστών ως FatedFour, αλλά και το ακόμα πιο επικίνδυνο ElderDragon. Περιλαμβάνει κλασσικό παιχνίδι με νέα πλοκή, νέες περιοχές για να εξερευνήσετε και τέρατα για να πολεμήσετε, αλλά και κλασσικά αγαπημένα όπως το Zinogre και το Nargacuga.

  • Πολλά τέρατα. Αντιμετωπίστε τον μεγαλύτερο αριθμό τεράτων της σειράς, με νέα τέρατα και τον μυστηριώδη ElderDragonVastax.
  • Co-opmultiplayer. Συνδεθείτε και κυνηγήστε online με έως άλλους 3 κυνηγούς ή συναντηθείτε και παίξτε τοπικά με το localplay.
  • Παίξτε παντού! Με το NintendoSwitch μπορείτε να παίξετε online με τους φίλους σας, στην τηλεόραση με το tabletopmode ή όπου και να βρίσκεστε με το handheldmode.
  • Νέα επίπεδα προκλήσεων. Πέρα από τα προηγούμενα επίπεδα αποστολών (lowrank/highrank), υπάρχει και ένα νέο επίπεδο 'G’ το οποίο έχει δημιουργηθεί για να προκαλέσει τις στρατηγικές μάχης των πιο έμπειρων παικτών. Οι εχθροί είναι ακόμα πιο αδυσώπητοι και χρησιμοποιούν κινήσεις και ικανότητες που δεν θα συναντήσετε υπό κανονικές συνθήκες.
  • Προσαρμόστε το παιχνίδι σας. Τα στυλ παιχνιδιού και οι κινήσεις έχουν επεκταθεί με δύο νέα στυλ τα οποία σας επιτρέπουν να κάνετε ακόμα πιο λεπτομερείς χειρισμούς.
  • Crafting. Νικήστε τεράστια τέρατα για να αποκτήσετε υλικά για την κατασκευή αμέτρητων όπλων και πανοπλιών που τώρα μπορούν να μοιάζουν σε εμφάνιση με τα τέρατα.

SKU: NSW-0064
Κατηγορία: Action/RPG
Εκδότης: CAPCOM
Μοιράσου το:
PEGI 12
Pegi Rating:
PEGI 12
Κατηγορία:
Action/RPG

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.