Monster Hunter World

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Ιαν 26, 2018
Επιλογή Έκδοσης:

Το Monster Hunter: World σας παρουσιάζει ένα ζωντανό οικοσύστημα μέσα στο οποίο θα αναλάβετε τον ρόλο του κυνηγού που βρίσκεται στα ίχνη αιμοβόρων θηραμάτων. Ζήστε μάχες γεμάτες αδρεναλίνη, μόνος ή με έως άλλους τρεις κυνηγούς σε ένα νέο σύστημα online drop-in multiplayer που επιτρέπει παγκόσμιες συνεργασίες μέσα στο παιχνίδι ανάμεσα στην Ιαπωνία και τη Δύση, ενοποιώντας για πρώτη φορά την παγκόσμια βάση παικτών. Το Monster Hunter: World είναι επίσης το πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο για PlayStation® 4 και Xbox One. Η έκδοση για PC θα κυκλοφορήσει αργότερα.

Περιγραφή

Εξοπλιστείτε και κυνηγήστε αιμοβόρα τέρατα που βελτιώνουν τις ικανότητες τους όσο περισσότερο επιζούν. Τα αντικείμενα και τα υλικά που μαζεύετε από τα θηράματα σας, μπορεί να χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή νέου εξοπλισμού και αναβάθμιση θωράκισης καθώς κινήστε ομαλά ανάμεσα στις διάφορες περιοχές του χάρτη που αποτελούν ένα ζωντανό οικοσύστημα. Το τοπίο και η ποικιλόμορφη πανίδα παίζουν σημαντικό ρόλο καθώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και όλη την τεχνική σας για να επιβιώσετε στις έντονες μάχες που εξελίσσονται κάθε φορά και αποδείξτε ότι είστε ο απόλυτος κυνηγός!

Χαρακτηριστικά

  • Καλώς ήλθατε σε ένα νέο κόσμο! Παίξτε ως κυνηγός που έχει σταλεί σε εξερευνητική αποστολή σε μια νέα ήπειρο γνωστή μόνο ως ‘new world’. Αποκαλύψτε τα κρυμμένα μυστικά αυτής της γης μέσα από τις αποστολές σας.
  • Ζωντανό οικοσύστημα. Χρησιμοποιήστε το περιβάλλον σας και τη γηγενή πανίδα προς όφελός σας. Μπορείτε να κάνετε τα θηρία να πολεμήσουν το ένα το άλλο για να τραβήξετε την προσοχή του κυρίως στόχου σας και να τον φέρετε στο σημείο που θέλετε. Αλλά δώστε προσοχή μην στραφεί το σχέδιο εναντίων σας.
  • Ταυτόχρονη παγκόσμια κυκλοφορία. Για πρώτη φορά στα ιστορικά της σειράς Monster Hunter ο τίτλος θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα για να ενώσει ομάδες κυνηγών από όλο τον κόσμο με επιλογές συνεργατικού παιχνιδιού cross-region.
  • Online drop-in multiplayer. Όταν η μάχη είναι πολύ δύσκολη για να την τελειώσετε μόνοι σας, μπορείτε να καλέσετε έως τρεις άλλους κυνηγούς για βοήθεια στέλνοντας μια φωτοβολίδα SOS σε έναν παγκόσμιο server γεμάτο από πιθανούς συμμάχους.
  • Κυνηγήστε και φτιάξτε νέο εξοπλισμό. Σκοτώστε θηρία και συλλέξτε υλικό από τα απομεινάρια τους για να φτιάξετε εξοπλισμό και όπλα στο ίδιο στυλ με το θήραμα. Επιλέγοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό ενδέχεται να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τυχών αδυναμίες των εχθρών προς δικό σας όφελος.
  • Δαμάστε τα θηρία. Μια μεγάλη ποικιλία από αιμοβόρα πλάσματα κατοικούν σε αυτόν τον νέο κόσμο, από τα γνωστά Rathalos μέχρι τα νέα Anjanath. Μπορείτε να ανεβείτε επάνω στα πλάσματα με τη νέα μηχανική dynamic riding και να κινηθείτε επάνω τους επιφέροντας καίρια χτυπήματα.
  • Αδιάκοπο παιχνίδι. Και εσείς και τα τέρατα μπορείτε να μετακινηθείτε από την μια τοποθεσία του χάρτη στην άλλη χωρίς να παρεμβάλλονται loading screens ενώ το παιχνίδι μεταβαίνει και αυτό δυναμικά μεταξύ μέρας και νύχτας.

SKU: ESD0-0085
Κατηγορία: Action/RPG
Εκδότης: CAPCOM
Μοιράσου το:
PEGI 16
Pegi Rating:
PEGI 16
Κατηγορία:
Action/RPG

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.