Mario + Rabbids Kingdom Battle

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Αυγ 29, 2017
Επιλογή Έκδοσης:

Αυτή είναι η ιστορία της απρόσμενης συνάντησης του Mario και των αδιόρθωτων Rabbids. Το Mushroom Kingdom έχει διαλυθεί από έναν μυστηριώδη κυκλώνα ο οποίος μετέφερε στην περιοχή τα Rabbids. Για να επαναφέρετε την τάξη στο βασίλειο, ο Mario, ο Luigi, η Princess Peach και ο Yoshi θα πρέπει να συνεργαστούν με τα Rabbids σε ένα επικό ταξίδι μέσα από τέσσερις διαφορετικούς κόσμους.

Παίξτε μαζί με τους οκτώ ήρωες και εξερευνήστε έναν νέο κόσμο επηρεασμένο από τα σκανδαλιάρικα Rabbids και γεμάτο από μυστικά και αναφορές στα κλασικά παιχνίδια Mario! Ξεγελάστε απρόσμενους εχθρούς σε δυναμικές turn-base μάχες, co-op προκλήσεις και λύστε γρίφους. Ανακαλύψτε μια χαρούμενη, μοντέρνα περιπέτεια σχεδιασμένη αποκλειστικά για το σύστημα Nintendo Switch - για να παίζε όπου θέλετε, όποτε θέλετε και με όποιον θέλετε.

Χαρακτηριστικά

Ένα επικό ταξίδι με πρωταγωνιστές οκτώ ήρωες.

  • Ξεκινήστε με την ομάδα ηρώων σας σε μις επική περιπέτεια για να σώσετε τους φίλους σας και να επαναφέρετε την τάξη στο Mushroom Kingdom.
  • Ο Mario, ο Luigi, η Princess Peach και ο Yoshi ενώνουν τις δυνάμεις τους με τέσσερα Rabbids - το περήφανο Rabbid Mario, το φοβισμένο Rabbid Luigi, το δυναμικό Rabbid Peach και το τρελό Rabbid Yoshi.
  • Εξερευνήστε τέσσερις εικονικούς κόσμους γεμάτους σεντούκια και μυστικά, λύστε παζλ και κατατροπώστε τους εχθρούς στο πεδίο της μάχης.

Μια ξέφρενη στρατηγική περιπέτεια

  • Ο Mario και οι φίλοι του θα χρησιμοποιήσουν πρωτόγνωρα όπλα για να πολεμήσουν τους εχθρούς. Με ένα οπλοστάσιο που περιλαμβάνει πάνω από 250 όπλα με μοναδικά στατιστικά και ικανότητες, θα μπορέσετε να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να εξοπλίσετε τους οκτώ ήρωες.
  • Το turn-based παιχνίδι σας επιτρέπει να στήσετε τους ήρωες σας όπως θέλετε πριν εξαπολύσουν τις επιθέσεις τους.
  • Παίξτε co-op με τους φίλους σας σε τοπικό multiplayer με τρία επίπεδα δυσκολίας. Μοιραστείτε ένα ζευγάρι χειριστήρια Joy-Con™ ή χρησιμοποιήστε τα χειριστήρια Nintendo Switch™ Pro.

Μια νέα εμπειρία Mario

  • Δείτε το Mushroom Kingdom όπως ποτέ ξανά - διεστραμμένο από την επιρροή των αδιόρθωτων Rabbids.
  • Ανακαλύψτε μια χαρούμενη, μοντέρνα περιπέτεια γεμάτη χιούμορ, επική μουσική, ζωντανό animation και πολύχρωμα γραφικά, όλα υποστηριζόμενα από τη μηχανή Snowdrop™.

Σχεδιασμένο για το Nintendo Switch

  • Εντυπωσιακό παιχνίδι τόσο στο handheld mode, όσο και στο TV mode
  • Παίξτε οπουδήποτε, ακόμα και στο δρόμο, καθώς οι περιπέτειες ολοκληρώνονται και σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Ξεκλειδώστε νέο περιεχόμενο παιχνιδιού με τις φιγούρες amiibo™

SKU: NSW-0018
Κατηγορία: RPG
Εκδότης: UBISOFT
Μοιράσου το:
PEGI 7
Pegi Rating:
PEGI 7
Κατηγορία:
RPG

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.