NIER AUTOMATA

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Μαρ 10, 2017
Επιλογή Έκδοσης:

Το Nier Automata είναι μια νέα ματιά στα παιχνίδια ρόλων (RPG) που αναμιγνύει εκρηκτική δράση με εντυπωσιακή ιστορία. Είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του NIER® που κυκλοφόρησε το 2010.

Εισβολείς από έναν άλλο κόσμο επιτίθενται χωρίς προειδοποίηση και εξαπολύουν μηχανικά πλάσματα. Μπροστά σε αυτή την απρόσμενη απειλή, η ανθρωπότητα αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη γη και να βρει προσωρινό καταφύγιο στη σελήνη. Οι επιστήμονες κατασκευάζουν μια στρατιά από ανδροειδή ρομπότ στρατιώτες για να αντιμετωπίσουν τη μηχανική ορδή, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να την επιβραδύνουν. Για να αποκτήσουν πλεονέκτημα, στέλνουν μια νέα γενιά από ανδροειδή στη μάχη, τη μονάδα YoRHa. Ο πόλεμος μεταξύ των μηχανών και των ανδροειδών μαίνεται σε ένα κατεστραμμένο τοπίο… και σύντομα θα αποκαλύψει μια ξεχασμένη αλήθεια για τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά

  • Εντυπωσιακές μάχες. Πολεμήστε από απόσταση ή εξ επαφής ενάντια σε ορδές από εχθρούς και δύσκολα bosses. Ο χειρισμός και οι ρευστές κινήσεις μάχης μαθαίνονται εύκολα από αρχάριους παίκτες, ενώ προσδίδουν βάθος το οποίο θα εκτιμηθεί από τους πιο έμπειρους. Εκτελέστε αστραπιαίες κινήσεις μάχης που συνδυάζουν πλήθος επιθέσεων και επιλέξτε μέσα από ένα μεγάλο οπλοστάσιο ενώ αποφεύγετε τους εχθρούς με ταχύτητα και στυλ.
  • Όμορφος, κατεστραμμένος, ανοιχτός κόσμος. Το παιχνίδι απεικονίζει εντυπωσιακά τοπία σε 60fps και περιλαμβάνει πλήθος από παράπλευρες αποστολές που δεν αποτελούν κομμάτι της κεντρικής ιστορίας.
  • Συναρπαστικοί χαρακτήρες και ιστορία. Το NieR: Automata αφηγείται την ιστορία των ανδροειδών 2B, 9S και A2 καθώς προσπαθούν να ανακτήσουν τον κόσμο από τα μηχανικά πλάσματα.
  • Στοιχεία από παιχνίδι ρόλων (RPG). Αποκτήστε ένα πλήθος από όπλα, αναβαθμίστε τις ικανότητες σας, μάθετε νέες τεχνικές μάχης και προσαρμόστε τον οπλισμό σας ανάλογα με τον τρόπο που παίζετε.
  • Επωφεληθείτε από το σύστημα Pod Support εντός και εκτός μάχης. Τα Pods μπορεί να επιτεθούν στον εχθρό είτε κάτω από τον δικό σας έλεγχο, είτε αυτόματα. Μπορούν να φανούν χρήσιμα και εκτός μάχης, για παράδειγμα σας βοηθάνε να πετάτε στον αέρα. Τα Pods μπορούν να αναβαθμιστούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με νέες επιθέσεις και να τροποποιηθούν.
  • Auto Mode για τους αρχάριους. Οι νέοι παίκτες μπορούν να ενεργοποιήσουν το Auto Mode για εύκολες επιθέσεις και αποκρούσεις.

SKU: PS4X-0363
Κατηγορία: Action/RPG
Εκδότης: SQUARE ENIX
Μοιράσου το:
PEGI 18
Pegi Rating:
PEGI 18
Κατηγορία:
Action/RPG

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.