Dead Rising 4

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Μαρ 14, 2017
Επιλογή Έκδοσης:

Πάρτε μέρος στις εορταστικές δραστηριότητες στην πόλη Willamette του Κολοράντο, όπου έχει ξεσπάσει μια ύποπτη επιδημία και εξαπλώνεται στο εμπορικό κέντρο Willamette Memorial Megaplex και την τριγύρω πόλη. Ο φωτορεπόρτερ Frank West επιστρέφει 16 χρόνια μετά τα γεγονότα του Dead Rising. Είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος που βρίσκεται αντιμέτωπος με εξωπραγματικές καταστάσεις και πρέπει να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από την Κυβερνητική οργάνωση που είναι υπεύθυνη για το ξέσπασμα. Δεν είναι ο μόνος που ψάχνει την αλήθεια, μυστικοί πράκτορες, ένας πρώην μαθητευόμενος και μια νέα ράτσα από έξυπνα ζόμπι ψάχνουν τα ίδια στοιχεία. Ο Frank θα πρέπει να φτάσει πρώτος στην αλήθεια… ή θα πεθάνει προσπαθώντας.

Με έντονη δράση και ένα πλήθος από όπλα και εμφανίσεις χαρακτήρων, το Dead Rising 4 σας δίνει μια συναρπαστική εμπειρία ενώ εξερευνείτε και πολεμάτε για την επιβίωση σας σε ένα ανοιχτό κόσμο που βρίσκεται στα πρόθυρα της επόμενη επιδημίας ζόμπι.

Χαρακτηριστικά

  • Ο Frank West επιστρέφει! Ο πρωταγωνιστής του κλασσικού Dead Rising επιστρέφει 16 χρόνια μετά από τα γεγονότα στο Willamette και φέρνει τη νέα του φωτογραφική μηχανή για να τραβήξει ζομπι selfies και να ανακαλύψει τα αντικείμενα που βρίσκονται κρυμμένα στην πόλη.
  • Εξερευνήστε τους τεράστιους χώρους του εμπορικού κέντρου Willamette Memorial Megaplex για όπλα και εμφανίσεις, αλλά μη ξεχάσετε να ψάξετε και στην πόλη για έξτρα στοιχεία.
  • Οτιδήποτε μπορεί να γίνει όπλο. Δημιουργήστε τα δικά σας όπλα εξόντωσης ζόμπι μέσα από εκατοντάδες συνδυασμούς, από πρακτικά αντικείμενα μέχρι εξωφρενικά κατασκευάσματα όπως το Suckmaster 3000.
  • Δυο νέα είδη ζόμπι. Σας παρουσιάζουμε τα ζόμπι Fresh και Evo. Τα Fresh είναι πρόσφατα μολυσμένα, γεμάτα οργή και επιτίθενται κατά μέτωπο. Τα Evo είναι έξυπνοι δολοφόνοι που θα σας κρατήσουν σε ετοιμότητα καθώς προσπαθείτε να προβλέψετε την επόμενη τους κίνηση.
  • Φορέστε τη στολή EXO. Μπορείτε να φορέσετε έναν εξωσκελετό που σας δίνει πρόσθετη δύναμη και οπλισμό, ενώ προσθέτει μοναδικό στιλ στην εμφάνιση σας καθώς θερίζετε ορδές από ζόμπι.
  • Διασκεδαστικό multiplayer. Παίξτε με έως 3 άλλους παίκτες για να ολοκληρώσετε αποστολές και να εξοντώσετε τα ζόμπι που έχουν κατακλύσει το εμπορικό κέντρο Willamette Memorial Megaplex.

SKU: CD00-02629
Κατηγορία:
Εκδότης: CAPCOM
Μοιράσου το:
PEGI 18
Pegi Rating:
PEGI 18
Κατηγορία:

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.