MAFIA 3

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Οκτ 7, 2016
Επιλογή Έκδοσης:

Έτος 1968. Μετά από χρόνια στο Βιετνάμ, ο Lincoln Clay ξέρει ένα πράγμα: Οικογένεια δεν είναι αυτή στην οποία γεννιέσαι, αλλά αυτή για την οποία είσαι πρόθυμος να πεθάνεις. Επέστρεψε σπίτι στο Νέο Μπορντό και προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή του μακριά από το έγκλημα. Όταν η θετή του οικογένεια, η επονομαζόμενη 'black mob', προδίδεται και εξαλείφεται από την Ιταλική Μαφία, ο Lincoln δημιουργεί μια νέα οικογένεια από της στάχτες της και εξαπολύει ένα κύμα εκδίκησης ενάντια στους μαφιόζους που την κατέστρεψαν. Θα χρειαστεί να επιβιώσει από έντονες διαμάχες, αιματηρούς καυγάδες, ξέφρενη οδήγηση και θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις γνώσεις του από τον υπόκοσμο. Αλλά με τη σωστή ομάδα, με σκληρές αποφάσεις και λίγες βρομοδουλειές, θα μπορέσει να αναρριχηθεί στην κορυφή του υποκόσμου.

  • ΝΕΟ ΜΠΟΡΝΤΟ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ ΤΟΥ 1968. Ένας τεράστιος, αναπάντεχος και εξαθλιωμένος ανοιχτός κόσμος που κυβερνάται από τη μαφία και τους διεφθαρμένους αξιωματούχους, γεμάτος με πλούσιες λεπτομέρειες, εικόνες και ήχους από τη φορτισμένη ατμόσφαιρα της εποχής.
  • ΕΝΑΣ ΑΠΡΟΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙ ΗΡΩΑΣ. Γίνετε ο Lincoln Clay, ένας βετεράνος του Βιετνάμ που είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση από την Ιταλική Μαφία για τη στυγερή εξόντωση του 'black mob', της μοναδικής οικογένειας που είχε ποτέ.
  • Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. Επιλέξτε το δικό σας στιλ παιχνιδιού, από ωμή δύναμη μέχρι τακτικές εκφοβισμού, καθώς χρησιμοποιείτε τη στρατιωτική εκπαίδευση του Lincoln και τις διασυνδέσεις του για να καταστρέψετε την Ιταλική Μαφία.
  • ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Χτίστε τη δική σας εγκληματική αυτοκρατορία επιλέγοντας ποιόν από τους συνεργάτες σας θα ανταμείψετε και ποιόν θα προδώσετε...

SKU: CD00-02570
Κατηγορία: Action
Εκδότης: TAKE 2
Μοιράσου το:
PEGI 18
Pegi Rating:
PEGI 18
Κατηγορία:
Action

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.